Oameni din Dublin: doi barbati heterosexuali s-au casatorit pentru a evita taxa pe mostenire de 50.000 de euro pentru o casa

Oameni din Dublin: doi barbati heterosexuali s-au casatorit pentru a evita taxa pe mostenire de 50.000 de euro pentru o casa

Cei doi barbati irlandezi s-au casatorit in Dublin pentru a evita plata unei taxe de mostenire de aproape 50.000 de euro pentru o casa, potrivit publicatiei The Guardian. Pentru ca trecerea casei prin mostenire de la proprietar la un altul ar fi insemnat plata unei taxe enorme, de 50.000 de euro, astfel ca Murphy a propus casatoria ca o solutie pentru a evita impozitul.

acum 33 luni (23 Dec 2017)

Cei doi barbati irlandezi s-au casatorit in Dublin pentru a evita plata unei taxe de mostenire de aproape 50.000 de euro pentru o casa, potrivit publicatiei The Guardian. Matt Murphy si Michael O'Sullivan sunt buni prieteni si heterosexuali, dar au decis sa se casatoreasca dupa ce si-au dat seama ce impozit ar trebui platit pe casa pe care Murphy, in varsta de 83 de ani, intentioneaza sa i-o lase prin testament lui O'Sullivan, care are 58 de ani.

Cei doi barbati se cunosc de 30 de ani si fiecare a trecut prin vremuri dificile.

O amicitie de 30 de ani

"L-am cunoscut pe Matty acum 30 de ani. Ne-am imprietenit bine, dupa ce am incheiat cea de-a doua relatie a mea", a declarat O'Sullivan, tata de trei copii, pentru publicatia "Irish Mirror", citat de The Guardian. O perioada de timp am mers si am stat la el, dar nu permanent", a mai spus O'Sullivan, care avea grija de prietenul sau.

Pentru ca trecerea casei prin mostenire de la proprietar la un altul ar fi insemnat plata unei taxe enorme, de 50.000 de euro, astfel ca Murphy a propus casatoria ca o solutie pentru a evita impozitul.

Petrecerea, intr-un bar de langa spital

O'Sullivan a mai fost casatorit o data, cu o femeie, care, de altfel, a fost prima sotie a lui Murphy. O'Sullivan a laudat comunitatea LGBT din Irlanda, pentru oamenii "care au luptat din greu pentru a-si dobandi libertatea si egalitatea pentru ei insisi, dar si pentru toti ceilalti", mai scrie The Guardian.

"Cuplul" s-a casatorit intr-un fost spital de pe Strada Grand Canal din Dublin, dupa care au avut parte de o petrecere intima cu cinci prieteni la un bar din apropiere spitalului. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro