O zona turistica din Romania a devenit "Destinatie Europeana prin Excelenta"

O zona turistica din Romania a devenit

Zona Margininea Sibiului a surclasat ceilalti trei concurenti din Romania, Colinele Transilvaniei, Tismana si Judetul Neamt, "Primaria Comunei Rasinari si Asociatia Pensiunilor Agroturistice Rasinari, prin castigarea concursului EDEN 2015 - Turismul si gastronomia locala, a creat astfel o oportunitate enorma in cresterea vizibilitatii zonei Marginimii Sibiului atat la nivel national, cat si la nivel international", a comentat Bucur, citat de Agerpres.

acum 59 luni (17 Sep 2015)

Marginimea Sibiului a castigat titlul de "Destinatie Europeana de Excelenta" privind turismul si gastronomia locala, in urma concursului Comisiei Europene, "European Destinations of Excellence Network - Destinatii Europene de Excelenta", a anuntat primarul comunei Rasinari, Bogdan Bucur.

Zona Margininea Sibiului a surclasat ceilalti trei concurenti din Romania, Colinele Transilvaniei, Tismana si Judetul Neamt,

"Primaria Comunei Rasinari si Asociatia Pensiunilor Agroturistice Rasinari, prin castigarea concursului EDEN 2015 - Turismul si gastronomia locala, a creat astfel o oportunitate enorma in cresterea vizibilitatii zonei Marginimii Sibiului atat la nivel national, cat si la nivel international", a comentat Bucur, citat de Agerpres.

"Toate manifestarile, activitatile si evenimentele care se desfasoara in Marginimea Sibiului (Festivalul Branzei si al Tuicii organizat la Rasinari, Festivalul Sus pe Muntele din Jina, Festivalul Bujorului din Gura Raului, Drumul Branzei si altele) pot intensifica premisele unui turism gastronomic in Marginimea Sibiului", a completat el. Marginimea Sibiului va beneficia intre 12 si 15 noiembrie, la Targul de Turism al Romaniei de la Romexpo Bucuresti, de un spatiu de prezentare in cadrul standului Autoritatii Nationale pentru Turism. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro