O turista i-a infuriat pe localnicii unei insule. S-a dezbracat in fata unei roci sacre in forma de penis

O turista i-a infuriat pe localnicii unei insule. S-a dezbracat in fata unei roci sacre in forma de penis

O femeie a fost vazuta dezbracandu-se langa piatra Hin Ta (piatra Bunicului), ce are peste trei metri inaltime si o forma de penis, localizata pe insula Koh Samui din Thailanda. Reprezentantii departamentului de politie de pe insula au confirmat ca au primit o plangere cu privire la acea turista si ca vor porni astfel o investigatie prin care vor incerca sa o identifice.

acum 9 luni (13 Mar 2018)

O femeie a fost vazuta dezbracandu-se langa piatra Hin Ta (piatra Bunicului), ce are peste trei metri inaltime si o forma de penis, localizata pe insula Koh Samui din Thailanda. Locuitorii furiosi cer acum politistilor sa o gaseasca pe femeie pentru a o obliga sa prezinte scuze publice pentru "incidentul" care s-a produs pe 12 martie. Este o insulta sa faci acest lucru", a declarat Sutida Wongyai, un vanzator de produse alimentare. Politia trebuie sa o gaseasca pe femeie si sa o condamne. Piatra Bunicului are o istorie indelungata, iar oamenii din Samui sunt mandri de ea". Piatra Hin Ta, o atractie turistica majora pe insula, se afla langa o roca mai mica, numita Hin Yai (n.r.

Legenda celor doua pietre considerate sacre spune ca un cuplu in varsta a navigat pe insula pentru a propune o casatorie in numele fiului lor, dar barca batranilor a fost prinsa intr-o furtuna, in urma careia toata zestrea pe care o carau cu ei pentru a o da in schimbul viitoarei lor nurori a fost luata de apa. Temandu-se de rusinea de a nu duce la bun sfarsit targul de casatorie, se spune ca cei doi batrani au sarit in mare, reincarnandu-se astfel in cele doua pietre de pe insula, care reprezinta sexele lor. In ciuda semnelor de avertizare de pe plaja, forma inedita a stancii atrage in mod frecvent persoane care "aduc ofense" spiritului stancii prin catararea pe ea sau, in cazul femeii, prin expunerea goliciunii in fata pietrei sacre. Reprezentantii departamentului de politie de pe insula au confirmat ca au primit o plangere cu privire la acea turista si ca vor porni astfel o investigatie prin care vor incerca sa o identifice. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro