O tanara tinuta in lanturi de familia ei a fost salvata de politisti la Rosiorii de Vede

O tanara tinuta in lanturi de familia ei a fost salvata de politisti la Rosiorii de Vede

"Politistii din Rosiorii de Vede au fost sesizati in dupa-amiaza zilei de ieri de un tanar in varsta de 20 de ani care reclama faptul ca iubita lui este tinuta in lanturi de membrii familiei acesteia, iar el a fost deposedat de o suma de bani.

acum 47 luni (25 May 2017)

Cazul a ajuns in atentia politistilor dupa ce iubitul fetei, in varsta de 20 de ani, a reclamat faptul ca tanara este tinuta in lanturi de familia ei. "Politistii din Rosiorii de Vede au fost sesizati in dupa-amiaza zilei de ieri de un tanar in varsta de 20 de ani care reclama faptul ca iubita lui este tinuta in lanturi de membrii familiei acesteia, iar el a fost deposedat de o suma de bani.

Politistii au demarat cu celeritate activitatile si au obtinut 5 autorizatii de perchezitie domiciliara la locuintele pe care familia tinerei le detine pe strada 1 Decembrie din localitate si, sprijiniti de doua grupe SAS, au efectuat cinci perchezitii domiciliare iar la una dintre adrese a fost gasita tanara tinuta in lanturi, fiind eliberata imediat.

Totodata, de la una dintre adrese a fost ridicata suma de 4900 euro", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Teleorman, Teodora Dragole. In cauza, cercetarile continua pentru savarsirea infractiunii de lispire de libertate si talharie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro