O tanara din SUA isi cauta familia din Romania cu ajutorul Facebook: "Despre mine stiu doar ca am fost adoptata din Ramnicu Valcea"

O tanara din SUA isi cauta familia din Romania cu ajutorul Facebook:

O tanara de 29 de ani, din statul american Washington isi cauta parintii din Romania, care zona Horezu, din judetul Valcea, prin intermediul paginii de Facebook devenite deja celebre in Romania, "Copiii niciodata uitati ai Romaniei - The never forgotten Romanian children".

acum 37 luni (18 Feb 2018)

O tanara de 29 de ani, din statul american Washington isi cauta parintii din Romania, care zona Horezu, din judetul Valcea, prin intermediul paginii de Facebook devenite deja celebre in Romania, "Copiii niciodata uitati ai Romaniei - The never forgotten Romanian children". Numele meu inainte de adoptie a fost Stanescu Maria, nascuta la data de 15 septembrie 1989. In tot acest timp mi-am dorit sa ii cunosc si sa am vesti de la ei si de la toata familia mea. Distribuind acest post sper sa ajunga la ei sau la orice persoana care ii cunoaste!", este mesajul postat de tanara din SUA pe aceasta pagina. In primele sapte ore de cand a fost postat anuntul, astazi, 18 februarie, a fost redistribuit de peste 150 de ori. Potrivit comentariilor, primarul localitatii Horezu, Nicolae Sardarescu, a fost pus in tema cu subiectul si a promis ca de maine ii va cauta familia. Pagina de Facebook intitulata "The never forgotten Romanian children/ Copiii romani care nu au fost uitati niciodata" este un proiect in social media care a luat nastere in luna ianuarie a anului 2015. Proiectul a avut succes rasunator de la infiintare, sute de copii romani infiati in strainatate reusind sa-si regaseasca familia. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro