O tanara din judetul Vaslui a murit intr-un accident in Cipru, in timp ce se afla in luna de miere

O tanara din judetul Vaslui a murit intr-un accident in Cipru, in timp ce se afla in luna de miere

La un moment dat, masina in care se aflau cei doi romani a patruns pe contrasens si s-a lovit violent de un autoturism condus de un barbat de 49 de ani, din Cipru.

acum 53 luni (22 Sep 2016)

Catalina Laura Tenu si Manu Voinea locuiau in Iasi unde au avut si nunta in urma cu doua saptamani.

Cei doi tineri au ales sa petreaca luna de miere in Cipru. La un moment dat, masina in care se aflau cei doi romani a patruns pe contrasens si s-a lovit violent de un autoturism condus de un barbat de 49 de ani, din Cipru.

In urma impactului deosebit de violent, cei doi romani au fost grav raniti, fiind transportati la spitalul din Paralimni. Sosul acesteia a suferit o fractura de stern, insa starea lui este stabilia.

Tragedia din Cipru a cazut ca un trasnet peste rudele si prietenii celor doi tineri, care acum se mobilizeaza sa stranga fonduri pentru aducerea in tara a Catalinei si pentru recuperarea lui Manu. A trecut atat de putin de cand zambeam impreuna. Cat de vesela erai, cate sperante si vise", a scris nasul tinerei pe Facebook. Acesta face apel catre toti cei care i-au cunoscut pe Catalina si Manu sa intinda o mana de ajutor tanarului ramas fara sotie in Cipru. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro