O tanara cu un bebelus in brate, batuta salbatic pe o strada din Galati. O camera de supraveghere a surprins totul

O tanara cu un bebelus in brate, batuta salbatic pe o strada din Galati. O camera de supraveghere a surprins totul

Camerele de supraveghere ale unei firme au surprins momentul in care o tanara care are un bebelus in brate este acostata, in timp ce incearca sa se urce intr-un taxi, de un grup de trei indivizi, care o iau la bataie.

acum 51 luni (16 May 2016)

Intamplare revoltatoare, sambata, 14 mai 2016, pe o strada din Galati situata in apropiere de Piata Centrala a orasului.

Camerele de supraveghere ale unei firme au surprins momentul in care o tanara care are un bebelus in brate este acostata, in timp ce incearca sa se urce intr-un taxi, de un grup de trei indivizi, care o iau la bataie. Din imagini se poate vedea cum unul dintre agresori o loveste pe femeie cu salbaticie, in zona fetei si a abdomenului, iar la un moment dat o da cu capul de o masina stationata, dupa care o tranteste pe asfalt si incepe sa dea in ea cu picioarele.

Femeia a scapat cu greu de furia individului, dupa cateva minute de groaza, si a reusit intr-un final sa scape refugiindu-se in taxi, care a demarat in tromba, urmat la cateva secunde distanta de agresor, aflat intr-o alta masina.

Desi scena s-a petrecut in plina zi, pe o strada circulata, nimeni nu a intervenit in conflict, care parea sa fie de natura conjugala. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro