O sportiva de numai 13 ani va fi mezina Romaniei la Jocurile Olimpice. Are 1,82 metri, poarta 44 si e poreclita "Rechinul"

O sportiva de numai 13 ani va fi mezina Romaniei la Jocurile Olimpice. Are 1,82 metri, poarta 44 si e poreclita

Luni, Federatia Internationala de Tenis a incheiat procesul de realocarea a locurilor in proba de dublu, astfel ca romancele Andreea Mitu si Raluca Olaru au primit dreptul de a participa la JO de la Rio in proba feminina de dublu.

acum 48 luni (15 Jul 2016)

Ultimele care s-au alaturat delegatiei tricolore au fost atletele din stafeta 4x400 m si inotatoarea Ana Iulia Dascal, anunta Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR).

In urma evolutiei bune de la Campionatele Europene, stafeta feminina de 4x400m (locul 15 in clasamentul IAAF) a obtinut dreptul de participare la JO 2016.

La inot, Ana Iulia Dascal a fost invitata de catre Federatia internationala (FINA) sa participe la Rio 2016. Ana va fi mezina Romaniei la Rio, ea urmand a avea numai 13 ani si 11 luni la startul competitiei. Poreclita "Rechinul" pentru rapiditaea ei, Ana Dascal s-a nascut la Cluj Napoca pe 12 septembrie 2002, iar tatal ei este presedintele sectiei de natatie de la Universitatea Cluj. Ana are niste calitati fizice de exceptie, si e ajutata de faptul ca masoara 1,82 metri si poarta 44 la picior. Anul acesta, la Internationalele de seniori ale Romaniei, s-a impus la 100 si 200 m liber si s-a clasat pe 2 la 50 spate si 200 mixt.

Luni, Federatia Internationala de Tenis a incheiat procesul de realocarea a locurilor in proba de dublu, astfel ca romancele Andreea Mitu si Raluca Olaru au primit dreptul de a participa la JO de la Rio in proba feminina de dublu. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro