O senatoare PNL se plange de salariu: "Nu mi-ar ajunge nici pentru coafor"

Intrebata daca, la o indemnizatie de 5.000 de lei, senatoarea are nevoie de ajutor financiar pentru a merge la coafor, asa cum s-a inteles in presa, Miron a raspuns ca nu face "asemenea extravagante".

acum 75 luni (19 Apr 2015)

Senatoarea PNL Vasilica Miron a fost intrebata de cei de la "Evenimentul Zilei" ce tinute prefera. "Prefer hainele si pantofii de la producatorii locali. Niciodata nu m-am imbracat de doua ori la fel. Senatoarea a spus, apoi, ca indemnizatia de parlamentar nu i-ar ajunge "nici pentru coafor". Din salariul de la Parlament nu mi-ar ajunge banii nici pentru coafor", a declarat Miron. Am declarat ca ma imbrac modest de la o fabrica din Suceava si incaltamintea, o iau tot de la o fabrica din Suceava. Nu am declarat niciodata ca nu imi ajung banii de coafor. Am fost intrebata de ce nu-mi cumpar haine de firma, cum fac celelalte colege ale mele. Am raspuns ca nu imi permit acest lucru, din contra, in momentul de fata, ma ajuta sotul meu si parintii mei si pot merge si la un coafor o data la doua saptamani", a spus ea.

Intrebata daca, la o indemnizatie de 5.000 de lei, senatoarea are nevoie de ajutor financiar pentru a merge la coafor, asa cum s-a inteles in presa, Miron a raspuns ca nu face "asemenea extravagante". Am spus ca ei ma ajuta in permanenta, nu ca am nevoie pentru coafor. Cred ca orice femeie merge o data la doua saptamani sau a fost o data pe luna la un coafor. Nu am spus ca nu imi ajung banii de coafor sau ca imi fac asemenea extravagante", a mai spus Vasilica Steliana Miron. Un alt moment in care Miron a atras atentia a fost in 2013, cand a facut o solicitare pentru angajarea lui Gigi Becali la cabinetul ei parlamentar. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro