O scoala ca la Cambridge se deschide la Timisoara. Cat platesc parintii pentru a-si trimite copiii la o scoala cu staif

O scoala ca la Cambridge se deschide la Timisoara. Cat platesc parintii pentru a-si trimite copiii la o scoala cu staif

"Lucrurile au pornit de la nevoia noastra, a unui grup de parinti, de a asigura copiilor nostri, dar si altor parinti si altor copiii din afara orasului, o scoala de un animit tip, o scoala britanica internationala, un sistem de educatie rafinat si dovedit in timp. Este un tip de scoala ce exista in orice oras serios din lume, Bucurestiul are mai multe scoli, Clujul are o astfel de scoala, credem ca si Timisoara are nevoie si de astfel de scoala, dincolo de scolile care exista. Curriculum academic de calitate internationala Sistemul de educatie cu radacini in Marea Britanie imbina armonios un curriculum academic de calitate internationala care permite dezvoltarea cunostintelor generale, aplicarea practica a notiunilor teoretice si dezvoltarea de aptitudini pe anumite domenii in functie de abilitati si pasiuni, cu un program extracuricular bogat in activitati menite sa dezvolte copiii din punct de vedere social, emotional si cultural.

acum 73 luni (25 Apr 2018)

British International School of Timisoara este prima scoala cu program educational de sorginte britanica din partea de vest a Romaniei. Initiatorul scolii este omul de afaceri Ovidiu Sandor, cel care sta in spatele proiectului City Business Centre din Piata 700 si al cartierului ISHO, care se construieste acum in Timisoara.

"Lucrurile au pornit de la nevoia noastra, a unui grup de parinti, de a asigura copiilor nostri, dar si altor parinti si altor copiii din afara orasului, o scoala de un animit tip, o scoala britanica internationala, un sistem de educatie rafinat si dovedit in timp. Este un tip de scoala ce exista in orice oras serios din lume, Bucurestiul are mai multe scoli, Clujul are o astfel de scoala, credem ca si Timisoara are nevoie si de astfel de scoala, dincolo de scolile care exista. Este o scoala care incearca sa asigure copilului posibilitatea de a experimenta, de a descoperi ce-i place, de a descoperi ce abilitati are si de a putea sa se dezvolte asa cum ne dorim noi, parintii. Este, de asemenea, o scola importanta importanta orasului si din punct de vedere economic. O serie de investitori strani sau de firme straine din oras au angajati strani aici, care la randul lor au nevoie de o scoala pentru copii, o scoala la fel ca in tarile de unde ei vin si apoi vor pleca", a declarat Ovidiu Sandor.

Curriculum academic de calitate internationala Sistemul de educatie cu radacini in Marea Britanie imbina armonios un curriculum academic de calitate internationala care permite dezvoltarea cunostintelor generale, aplicarea practica a notiunilor teoretice si dezvoltarea de aptitudini pe anumite domenii in functie de abilitati si pasiuni, cu un program extracuricular bogat in activitati menite sa dezvolte copiii din punct de vedere social, emotional si cultural. "E o scoala privata, desigur, dar va fi certificata de un organism britanic, care se va asigura ca aici se va implementa aceasi curricula, aceleasi metode de educare, acelas gen... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro