O romanca a murit in urma inundatiilor produse in sudul Spaniei

O romanca a murit in urma inundatiilor produse in sudul Spaniei

Si Reuters anunta, citand autoritati locale din Malaga, ca in urma inundatiilor din Spania si-a pierdut viata o femeie de 26 de ani din Estepona - localitate aflata pe Costa de Sol -, fara a preciza insa nationalitatea victimei.

acum 78 luni (4 Dec 2016)

UPDATE 19:30 - MAE face verificari in privinta romancei care si-ar fi pierdut viata in urma inundatiilor puternice produse in sudul Spaniei si asteapta informatii de la autoritatile din zona, au declarat, pentru News.ro, reprezentanti ai Ministerului. Mai multe localitati din sudul Spaniei sunt afectate de inundatii puternice produse in urma ploilor torentiale.

Primarul localitatii Estepona, Jose Maria Garcia Urbano, a confirmat pentru televiziunea spaniola ca in urma inundatiilor puternice si-a pierdut viata o romanca in varsta de 27-30 de ani. Si Reuters anunta, citand autoritati locale din Malaga, ca in urma inundatiilor din Spania si-a pierdut viata o femeie de 26 de ani din Estepona - localitate aflata pe Costa de Sol -, fara a preciza insa nationalitatea victimei. In transmisiile TV se pot observa sovoaiele de pe strazile din Estepona, nivelul apei ridicandu-se pana la inaltimea unei masini. Autoritatile locale au consemnat peste 600 de incidente, iar peste 300 de salvatori erau implicati duminica in actiuni de salvare. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro