O romanca a ajutat la salvarea unei adolescente americane, care a fost rapita si tinuta captiva timp de un an

Hailey Burns a disparut in mai 2016 din locuinta sa din Charlotte, Carolina de Nord, si a fost descoperita in iunie 2017 la aproximativ 360 de kilometri distanta, in localitatea Duluth, Georgia.

acum 39 luni (28 Jun 2017)

Hailey Burns a disparut in mai 2016 din locuinta sa din Charlotte, Carolina de Nord, si a fost descoperita in iunie 2017 la aproximativ 360 de kilometri distanta, in localitatea Duluth, Georgia. Dupa ce a cautat informatii despre caz, romanca i-a contactat pe parintii lui Hailey Burns si autoritatile americane au reusit sa o salveze in doar cinci ore pe adolescenta din Georgia.

Wysolovski (31 de ani) a fost arestat si risca numeroase capete de acuzare, inclusiv sodomie, cruzime fata de copii si sechestrare.

Parintii adolescentei, care sufera de sindromul Asperger, spun ca aceasta l-a intalnit online pe Wysolovski.

Cei doi au discutat constant timp de sase luni, au schimbat mai multe mesaje, iar adolescenta obisnuia chiar sa-i spuna "Daddy".

Hailey a inceput sa manifeste un comportament ciudat inainte de disparitie, prinzandu-si parul in codite si folosind o suzeta.

Agentii FBI au oferit o rascumparare de 15.000 de dolari pentru orice persoana care ajuta la gasirea lui Hailey Burns.

Mama adolescentei sustine ca aceasta s-a imprietenit online in timpul captivitatii cu o romanca si i-a marturisit intr-un final ca este tinuta captiva de catre un barbat. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro