O revista dedicata mirilor si mireselor a scandalizat cititorii cu fotografia publicata pe coperta

Editorul-sef al publicatiei Love Inc., Brittny Drye, a aprobat coperta cu pricina in dorinta de a milita pentru egalitatea de gen, folosind in acest scop un model masculin, Dylan Stephens, care are statut de model androgin, reusind sa prezinte atat moda pentru femei, cat si pentru barbati, gratie trasaturilor sale nedefinite.

acum 112 luni (18 Jan 2015)

Editorul-sef al publicatiei Love Inc., Brittny Drye, a aprobat coperta cu pricina in dorinta de a milita pentru egalitatea de gen, folosind in acest scop un model masculin, Dylan Stephens, care are statut de model androgin, reusind sa prezinte atat moda pentru femei, cat si pentru barbati, gratie trasaturilor sale nedefinite. Daca Stephan a pozat pentru coperta imbracat in rochie de mireasa, la interior se dezvaluie si costumat in mire, dovedind cat de inselatoare pot fi aparentele.

A fost important pentru noi sa excludem genul din ecuatie si sa punem in prim plan individul. Am vrut sa celebram faptul ca individul este cel care a descoperit persoana alaturi de care vrea sa-si petreaca restul vietii, punctat Brittny Drye.

"Exista o varietate atat de mare de identitati si orientari umane, asa ca am vrut sa prezentam cat mai multe tipuri de tendinte pentru nunta fara sa ne simtim restrictionati de barierele de gen impuse de societate.

FOTO Huffington Post

FOTO Huffington Post

FOTO Huffington Post

FOTO Huffington Post ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro