O profesora din Dublin a fost refuzata de un angajator din Coreea de Sud din cauza "naturii alcoolice a irlandezilor"

O profesora din Dublin a fost refuzata de un angajator din Coreea de Sud din cauza

Katie Mulrennan, in varsta de 26 de ani, originara din Irlanda, a aplicat luna trecuta pentru un post de profesor de limba engleza in Seul.

acum 55 luni (7 Nov 2014)

Katie Mulrennan, in varsta de 26 de ani, originara din Irlanda, a aplicat luna trecuta pentru un post de profesor de limba engleza in Seul. Surpriza sa nu a fost refuzul propriu-zis, ci motivul pentru care angajatorul a anuntat-o ca nu este potrivit pentru a preda in Coreea de Sud.

"De obicei, atunci cand un angajator nu te vrea, nu se mai deranjeaza sa iti ofere un raspuns. Imediat insa a devenit furioasa si a vrut sa scrie un raspuns cat se poate de dur.

"In cele din urma am respirat adanc si i-am scris angajatorului un raspuns mai degraba sarcastic. De atunci, nu am mai fost contactata", declara Katie.

Mesajul angajatorului FOTO BBC

"Imi pare rau sa te anunt ca nu angajam cetateni irlandezi din cauza naturii lor alcoolice", i-a transmis agentia de recrutare tinerei profesoare.

Katie Mulrennan a aplicat pentru postul de profesoara in luna septembrie, precizand in CV-ul ei ca a predat limba engleza in Barcelona, Oxford, Abu Dhabi, precum si in Coreea de Sud.

"Este dezamagitor pentru ca angajatorul nici nu m-a vazut, nici macar nu am reusit sa discutam. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro