O noua victima a dictaturii nord-coreene. Strainii nu mai pot sa trimita fotografii din tara lui Kim Jong Un

O noua victima a dictaturii nord-coreene. Strainii nu mai pot sa trimita fotografii din tara lui Kim Jong Un

Utilizatorii au deschis Instagram cu telefoanele mobile conectate la reteaua nationala, Koryolink si au primit o notificare in limba engleza care spunea "Warning! Cel mai probabil, problemele Instagram vin de la faptul ca utilizatorii de internet au publicat pe internet imagini cu cel mai luxos hotel din Phenian in flacari.

acum 89 luni (23 Jun 2015)

Utilizatorii au deschis Instagram cu telefoanele mobile conectate la reteaua nationala, Koryolink si au primit o notificare in limba engleza care spunea "Warning!

Astfel de mesaje au aparut si la versiunea desktop a site-ului.

In Coreea de Nord, vizitatorii straini pot folosi, incepand cu 2013, retelele 3G locale pe telefoanele mobile. Aceasta deschidere a Coreei de Nord a dus la conturi de Facebook sau Instagram care erau actualizate constant cu fotografii din interiorul tarii, un lucru rar si care nu a mai fost vazut inainte. Unii straini au publicat chiar si videoclipuri filmate cu aplicatii de streaming, cum ar fi Periscope.

Potrivit Koryolink, operatorul nu stie de nicio problema de acest fel privind Instagram.

Cel mai probabil, problemele Instagram vin de la faptul ca utilizatorii de internet au publicat pe internet imagini cu cel mai luxos hotel din Phenian in flacari. Media din Coreea de Nord nu a scris despre acest incendiu si nici nu au aparut imagini la televizor, cu toate acestea, internetul stie deja de acest incident.

Potrivit Associated Press, 2 milioane de nord-coreeni au telefoane mobile, dar ei nu au voie sa foloseasca internetul. In Coreea de Nord, vizitatorii care cumpara aceste SIM-uri au acces la site-uri pe care chiar si guvernul chinez le blocheaza, cum ar fi Facebook. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro