O noua predictie "apocaliptica": ce este Luna Rosie si ce se intampla pe 4 aprilie?

O noua predictie

Luna Rosie e un eveniment astronomic destul de rar care are loc in America de Nord, Asia si Australia anul acesta. Astfel, in cartea lui Ioel din Vechiul Testament exista citatul "Soarele se va intuneca, iar Luna sangerie, inainte de ziua infioratoare cand se va intoarce Dumnezeu pe Pamant".

acum 109 luni (1 Apr 2015)

Luna Rosie e un eveniment astronomic destul de rar care are loc in America de Nord, Asia si Australia anul acesta. Acest lucru se intampla practic in cadrul unei eclipse de Luna. Nu toate aceste evenimente sunt eclipse totale, dar la un interval de timp exista si o tetrada, adica patru eclipse totale consecurive. Astfel, pe 4 aprilie 2015 va avea loc Luna Rosie, care urmeaza celor din 15 aprilie 2014 si 8 octombrie 2014. Urmatoarea Luna Rosie va avea loc pe 28 septembrie.

Credinciosii citeaza din Biblie si spun ca Luna Rosie prevesteste a doua venire a lui Iisus. "Soarele se va intuneca, iar Luna sangerie, inainte de ziua infioratoare cand se va intoarce Dumnezeu pe Pamant", este citatul din Biblie.

Eclipsele totale de Luna sunt rare - una la trei eclipse. Dar exista o tetrada lunara care inseamna ca eclipsa totala se petrece de patru ori consecutiv. Prima eclipsa totala a avut loc pe 15 aprilie 2014, a urmat cea de pe 8 octombrie 2014, iar acum, pe 4 aprilie 2015 va avea loc a treia consecutiva. Urmatoarea eclipsa va avea loc pe 28 septembrie 2015 si va fi tot una totala. Teorii apocaliptice ale Lunii rosii

Luna rosie e considerata de unii credinciosi o previziune a Apocalipsei. Astfel, in cartea lui Ioel din Vechiul Testament exista citatul "Soarele se va intuneca, iar Luna sangerie, inainte de ziua infioratoare cand se va intoarce Dumnezeu pe Pamant". In 2008, un pastor american a prezis ca a doua venire a lui Iisus va avea loc in toamna lui 2015, dupa ce a descoperit un pattern. Mark Blitz considera ca, dupa 2.000 de ani, Dumnezeu va veni din nou pe Pamant.

John Hagee, un alt pastor american, considera ca ne pregatim de apocalipsa in momentul acesta. Hagee a ignorat faptul ca in ultimii 2.000 de ani au existat 62 de tetrade lunare. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro