O noua motounealta pe piata de specializate: cel mai puternic motoferastrau destinat pomiculturii

Conceput cu o sina mica de 35 de cm, MS 201 TC-M devine astfel optiunea ideala pentru operatiunile de retezare a crengilor si pentru scurtarile de coroana ale copacilor.

acum 42 luni (29 Sep 2016)

Cu 2,4 CP si o greutate de 3,7 kg, motoferastraul MS 201 TC-M a fost conceput de inginerii STIHL pentru ingrijirea copacilor, astfel ca sistemul de actionare a motorului a fost pozitionat deasupra acestuia, si nu in spate, asa cum se intampla la motoferastraiele clasice. Aceasta caracteristica il face sa fie mai mic, mai compact si sa aiba o mai buna ergonomie, fata de o unealta care nu este destinata pomiculturii. Si asta pentru ca acest echipament a fost dotat cu un computer, prin tehnologia M-Tronic, ce face ca motorul sa aiba o putere optima inca din primele secunde de la pornire.

Conceput cu o sina mica de 35 de cm, MS 201 TC-M devine astfel optiunea ideala pentru operatiunile de retezare a crengilor si pentru scurtarile de coroana ale copacilor. Fiabilitatea acestei motounelte profesionale o face sa devina practic un must have pentru orice pomicultor sau firma de amenajare de spatii verzi. Pentru profesionistii mai putin pretentiosi, STIHL a construit o varianta si mai compacta, de doar 3,3 kg, insa cu 1,8 CP si fara optiunea M-Tronic. Este vorba de MS 193 T, lansat pe piata anul trecut si considerat de specialisti ideal pentru lucrarile la inaltime. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro