O noua modalitate de inselatorie in Mamaia

Miercuri, 1 iulie a.c., ora 15.00, un echipaj de jandarmerie, care se afla in misiune de asigurare a ordinii si sigurantei publice, pe faleza statiunii Mamaia, in apropierea hotelului Parc, a fost anuntat prin dispeceratul Politiei Mamaia, cu privire la faptul ca o persoana a reclamat ca a fost inselat de doua femei. Cele doua tinere, S.V de 24 ani si N.C., de 19 ani, au fost conduse la sediul Biroului de Politie Mamaia unde li s-au intocmit actele de constatare pentru fapta de inselaciune.

acum 89 luni (3 Jul 2015)

Jandarmii au surprins in Mamaia, doua femei care au inselat o persoana prin metoda schimbului unei bancnote de 100 lei, in bani cu valoare mai mica.

Miercuri, 1 iulie a.c., ora 15.00, un echipaj de jandarmerie, care se afla in misiune de asigurare a ordinii si sigurantei publice, pe faleza statiunii Mamaia, in apropierea hotelului Parc, a fost anuntat prin dispeceratul Politiei Mamaia, cu privire la faptul ca o persoana a reclamat ca a fost inselat de doua femei.

Acesta a declarat ca doua persoane s-au prezentat la localul unde lucreaza si l-au rugat sa le schimbe o bancnota de 100 lei.

A mai verificat o data si a vazut ca lipsesc 60 de lei. A sunat la 112 si impreuna cu echipajul de jandarmi le-a identificat pe cele doua tinere in apropierea pasarelei care face legatura cu Satul de Vacanta. Acestea au recunoscut intr-un tarziu fapta, iar cel pagubit si-a recuperat suma de 60 de lei.

Cele doua tinere, S.V de 24 ani si N.C., de 19 ani, au fost conduse la sediul Biroului de Politie Mamaia unde li s-au intocmit actele de constatare pentru fapta de inselaciune.

Metoda este pe cat de simpla, pe atat de eficienta. Respectivele persoane schimba bancnote, mai mereu la lucratorii localurilor din zona plajelor si profita de neatentia celui vizat si de aglomeratia din zona, iar in momentul in care victimele scot banii, femeile ii smulg din mana, fug si incearca sa dispara printre turistii de pe faleza.

Anuntati Jandarmeria sau Politia

Pentru siguranta turistilor, Jandarmeria Constanta recomanda ca, in situatia in care observa persoane cu comportament antisocial sau sunt abordati de persoane necunoscute, cu scopuri obscure, sa anunte cel mai apropiat echipaj de ordine publica. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro