O noua lectie de patriotism a Mariei: serbeaza 1 Decembrie la Alba Iulia

O noua lectie de patriotism a Mariei: serbeaza 1 Decembrie la Alba Iulia

Frumoasa romanca, pentru care tricolorul inseamna mai mult de trei culori si pe care-l poarta atunci cand ii e dor de tara, a tinut neaparat sa serbeze Ziua Nationala a Romaniei la Alba Iulia in inima tarii, acolo unde este prezent si presedintele ales, Klaus Iohannis. Ei reprezinta modelele mele de oameni politici, nu acesti hoti, tradatori de tara si de neam de la putere si din opozitie", a spus Maria intr-un interviu acordat ziarul Adevarul.

acum 100 luni (1 Dec 2014)

Maria Cristiana Marcus, studenta la King`s College din Londra este, inainte de toate, o romanca adevarata.

A umblat desculta pe strazile Constantei la prima editie a Festivalului Antic Tomis, in timpul alegerilor prezidentiale a cantat Imnul Romaniei in fata sectiei de votare si a luptat pentru dreptul Diasporei de a vota.

Frumoasa romanca, pentru care tricolorul inseamna mai mult de trei culori si pe care-l poarta atunci cand ii e dor de tara, a tinut neaparat sa serbeze Ziua Nationala a Romaniei la Alba Iulia in inima tarii, acolo unde este prezent si presedintele ales, Klaus Iohannis. Si Stalin, si Ceausescu au fost patrioti. Si in Romania, dar si in peste alte 20 de tari. Mai ales in Occident, oamenii alearga mult dupa bani si au uitat sa comunice, nu stiu sa socializeze si sa isi priveasca sufletele.

Romanii le avem noi pe ale noastre, dar noi stim sa ne bucuram din orice si sa fim recunoscatori si pentru putinul pe care il avem. Si poate ca vad si chipurile atator romani din trecut care au suferit enorm sau chiar si-au dat viata pentru credinta lor romaneasca. Ei reprezinta modelele mele de oameni politici, nu acesti hoti, tradatori de tara si de neam de la putere si din opozitie", a spus Maria intr-un interviu acordat ziarul Adevarul.

Va mai recomandam:

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Studenta la Londra: "Este ora 19.00 si toti studentii stam de la ora 14.00 la coada"

Manifestul Mariei: "Vreau sa ma intorc in Romania" ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro