O noua ipoteza in cazul mortii lui George Michael: dezvaluirile prietenului din copilarie al artistului

O noua ipoteza in cazul mortii lui George Michael: dezvaluirile prietenului din copilarie al artistului

Producatorul muzical, care spune ca detine si o colectie de piese compuse si interpretate de George Michael, dar niciodata lansate, este de parere ca artistul era "o persoana retrasa si incredibil de generoasa, un om sincer care ura sa minta, unul dintre cei mai amabili pe care puteai sa ii intalnesti vreodata." De-a lungul unei cariere de succes, pentru George Michael a vorbit muzica lui, insa cantaretul a tinut multi ani primele pagini ale tabloidelor din cauza vietii personale agitate: orientarea sa sexuala si dependenta de droguri si alcool fiind intens discutate de presa.

acum 71 luni (17 Jan 2017)

Andros Georgiou, un prieten din copilarie pe care artistul il numea "verisor", a asociat moartea lui George Michael cu drogurile si medicamentele antidepresive, declaratie facuta la BBC.

George Michael a murit in ziua de Craciun, la varsta de 53 de ani, iar o examinare post-mortem a trupului artistului a furnizat rezultate "neconcludente". Reprezentantii Politiei britanice au anuntat ca sunt efectuate o serie de teste suplimentare pentru a determina cu exactitate cauza decesului, subliniind insa ca moartea nu este considerata suspecta.

Totodata, Andros Georgiou crede cu tarie ca moartea lui George Michael a fost un accident: "Cred ca avea ganduri suicidare, pentru ca sanatatea lui mintala nu era prea buna.

Potrivit spuselor sale, cocaina era unul dintre "drogurile preferate" ale artistului britanic: "Cred ca pur si simplu a luat pur o cantitate prea mare dintr-un drog, in combinatie cu antidepresive si cu alte droguri pe care le lua si cu alcool.

Andros Georgiou, un fost producator muzical care l-a insotit in turnee pe George Michael pana in anul 1998, spune ca vrea sa afle adevarul despre ceea ce s-a intamplat, ce se afla cu exactitate in sangele lui in momentul mortii, cine i-a furnizat acele droguri si de ce incepuse din nou sa le consume.

Andros Georgiou considera ca unele dintre zvonurile recente potrivit carora artistul consuma heroina reprezinta "o prostie absoluta": "Stiu ca acesta era singurul drog de care el nu s-a atins niciodata."

Producatorul muzical, care spune ca detine si o colectie de piese compuse si interpretate de George Michael, dar niciodata lansate, este de parere ca artistul era "o persoana retrasa si incredibil de generoasa, un om sincer care ura sa minta, unul dintre cei mai amabili pe care puteai sa ii intalnesti vreodata."

De asemenea, Georgiou a vorbit si despre actele de car... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro