O noua condamnare la inchisoare pe viata pentru fostul presedinte egiptean Mohamed Morsi

O noua condamnare la inchisoare pe viata pentru fostul presedinte egiptean Mohamed Morsi

Fostul presedinte, destituit in iulie 2013 de armata si condamnat deja la pedeapsa capitala si la inchisoare pe viata in alte dosare, a fost trimis in fata instantei, alaturi de alte 10 persoane, pentru ca ar fi furnizat Qatarului "documente secrete privind securitatea nationala".

acum 94 luni (18 Jun 2016)

Fostul presedinte, destituit in iulie 2013 de armata si condamnat deja la pedeapsa capitala si la inchisoare pe viata in alte dosare, a fost trimis in fata instantei, alaturi de alte 10 persoane, pentru ca ar fi furnizat Qatarului "documente secrete privind securitatea nationala". Mohamed Morsi a fost condamnat la inchisoare pe viata, care in Egipt echivaleaza cu 25 de ani de inchisoare, pentru ca a condus o "organizatie ilegala".

De asemenea, el a fost condamnat pentru "sustragerea de documente secrete privind securitatea statului", a declarat avocatul sau, Abdel Moneim Abdel Maqsud.

Fostul presedinte a fost deja condamnat la moarte, la inchisoare pe viata si la 20 de ani de inchisoare in alte trei procese. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro