O noua atractie pe Valea Prahovei: restaurantul in forma de OZN, unde esti intampinat de Darth Vader

O noua atractie pe Valea Prahovei: restaurantul in forma de OZN, unde esti intampinat de Darth Vader

Decorul SF te intampina chiar si la toaleta FOTO Diana Frincu Conceptul de "autogrill" este destul de des intalnit in Europa, in special pe autostrazi si drumuri nationale, fiind destinat in special soferilor de cursa lunga, dar si turistilor care tranziteaza tara pe distante lungi si care vor sa consume mancare calda, nu doar semipreparate din benzinarii.

acum 34 luni (19 Apr 2017)

Localul "Autogrill" se afla chiar pe marginea DN1, cu intrare doar de pe sensul Ploiesti-Brasov. Tot decorul este intregit de prezenta unor personaje din Star Wars, dar si de luminile albastru-neon, care se reflecta straniu, mai ales in intuneric.

Aspectul de nava spatiala al restaurantului atrage atentia soferilor care au drumt pe DN1 spre Sinaia FOTO Diana Frincu

"Este un concept care apartine arhitectului Petre Talea (n.r. - arhitectul a creat si decorul Hell's Kitchen, emisiunea difuzata de A1 n.r.), cu multa lumina, rupt parca dintr-un decor de film SF, cu personaje din Star Wars.

Interiorul restaurantului pare desprins dintr-un decor de film SF FOTO Diana Frincu

Capacitatea restaurantului este de 88 de locuri, iar sala de evenimente, inca nefinalizata, care se afla la demisolul "farfuriei zburatoare", poate gazdui pana la 110 persoane. "Sala destinata evenimentelor nu este deocamdata terminata, pentru ca si ea are o arhitectura mai speciala si inca se mai lucreaza la decoruri. Tot in curs de amenajare este terasa exterioara, care face legatura intre restaurant si padurea din imediata apropiere si care va functiona doar pe timpul sezonului cald.

Noul restaurant asigua 16 locuri de munca, in special pentru tineri care sunt la inceput de drum.

Intrarea in restaurantul autogrill OZN se face printr-un tunel de lumina alastra FOTO Diana Frincu

Din punct de vedere al serviciilor, restaurantul nu merge pe un anumit gen de bucatarie, ci una destinata truistilor sau soferilor aflati in tranzit. Se servesc pizza, burgeri, grill si in general preparate de tip fast food, dar si prajituri, racoritoare, bere si cafea.

Decorul SF te intampina chiar si la toaleta FOTO Diana Frincu

Conceptul de "autogrill" este destul de des intalnit in Europa, in special pe autostrazi si dru... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro