O "nestiutoare de carte" din clanul Carpaci invinge CNADNR intr-un proces de 450.000 de euro

Printr-o tranzactie dubioasa, anchetata inclusiv de DNA si despre care "Adevarul" a relatat pe larg, CNADNR a cumparat in urma cu aproape 10 ani un teren si mai multe cladiri de la "o nestiutoare de carte" din clanul Carpaci.

acum 89 luni (10 May 2016)

Printr-o tranzactie dubioasa, anchetata inclusiv de DNA si despre care "Adevarul" a relatat pe larg, CNADNR a cumparat in urma cu aproape 10 ani un teren si mai multe cladiri de la "o nestiutoare de carte" din clanul Carpaci. E vorba de Mirela Stanca, sotia lui Ionelas Carpaci, condamnat in prima instanta la 10 ani de inchisoare intr-o afacere cu acte false.

Din cauza situatiei juridice neclare a terenurilor pe care le-a cumparat de la concubina lui Ionelas Carpaci, CNADNR nu s-a intabulat nici in momentul de fata asupra terenurilor, ultimul proces pe aceasta tema fiind pe rolul Curtii Supreme. In tot acest timp, CNADNR i-a platit membrei clanului Carpaci, sub forma de chirii si pentru achizitia terenului, suma de peste 3,2 milioane de euro.

Anul trecut, CNADNR a constatat ca suma platita de Companie Mirelei Stanca este cu 450.000 de euro mai mare decat ar fi trebuit. 412 lei, echivalentul a 2.215.521 euro", se arata in documentul depus la instanta de CNADNR.

Procesul s-a judecat la Tribunalul Timis, iar magistratii au respins cererea CNADNR, dandu-i castig de cauza Mirelei Stanca. Motivarea sentintei nu este inca disponibila, iar sentinta nu este definitiva putand fi atacata cu apel la Curtea de Apel Timisoara. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro