O mica introducere in noua generatie de laptopuri LENOVO (P)

Nu este la fel de mare sau la fel de confortabil ca cel de la Surface Book, dar faptul că de data asta este integrat multumeste majoritatea utilizatorilor, pentru că asta inseamnă că este intotdeauna disponibil și mai puțin probabil sa il pierzi. Lenovo a plasat o baterie de 52 Wh pentru aceste laptopuri, ceea ce inseamnă că este de peste 50Wh de linia de bază pentru Ultrabooks.

acum 50 luni (17 Feb 2017)

La inceputul acestui an, la CES (Consumer Electronic Show), Lenovo a dezvaluit ultimele modele din gama lor de notebook-uri din clasa business premium și au restructurat gama X1 complet. Inițial X1 a fost doar notebook X1 Carbon, dar Lenovo a decis să extindă seria X1 menționata mai sus, impreună cu X1 Yoga și X1 Tablet. Așa că ThinkPad Yoga este acum ThinkPad X1 Yoga, și, ca atare, se păstrează același design subțire și ușor de la carbon X1.

"Subtire si usor" este dorinta utilizatorilor in ceea ce priveste gadget-urile, iar X1 Yoga nu dezamăgește, pentru ca are numai 16,8 mm grosime și cantărește doar 1270 de grame. Chiar daca nu este cel mai subțire și mai ușor notebook din lume, nu uitați că X1 Yoga are, de asemenea, o balama cu 360 °, permițand ca acesta să fie utilizat in mod exclusiv cu finete in mai multe moduri, inclusiv tableta, stativ, și cort, la fel ca și celelalte dispozitive Yoga pe care ei le vand. Lenovo a subliniat faptul că X1 Yoga este mai subțire și mai ușor decat X1 Carbon. Pe partea de afișare, panoul de 14 inch poate fi fie un 1920x1080 IPS, 2560x1440 IPS, sau un model de 2560x1440 OLED.

Lenovo oferă, de asemenea, o mulțime de sloturi pe X1 Yoga, inclusiv trei porturi USB 3.0, HDMI, DisplayPort, și un conector OneLink pentru stațiile sale de andocare. Nu este la fel de mare sau la fel de confortabil ca cel de la Surface Book, dar faptul că de data asta este integrat multumeste majoritatea utilizatorilor, pentru că asta inseamnă că este intotdeauna disponibil și mai puțin probabil sa il pierzi.

Lenovo a plasat o baterie de 52 Wh pentru aceste laptopuri, ceea ce inseamnă că este de peste 50Wh de linia de bază pentru Ultrabooks.

Un magazin online de unde puteti achizitiona laptopurile din gama X1, ar fi ITGalaxy, unde gasiti si multe alte modele accesibile pentru toata lumea. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro