O mama si-a batut baiatul cu fierul de calcat. Copilul a fost internat la spital, iar Politia o ancheteaza pe femeie

O mama si-a batut baiatul cu fierul de calcat. Copilul a fost internat la spital, iar Politia o ancheteaza pe femeie

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Vaslui, ancheta in acest caz a fost inceputa dupa ce copilul de zece ani, din localitatea Grivita, a fost gasit de catre un echipaj de politie in gara de la Barlad avand numeroase echimoze pe corp.

acum 54 luni (25 Jul 2017)

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Vaslui, ancheta in acest caz a fost inceputa dupa ce copilul de zece ani, din localitatea Grivita, a fost gasit de catre un echipaj de politie in gara de la Barlad avand numeroase echimoze pe corp. Baiatul a fost transportat la Spitalul de Urgenta Barlad, unde a spus cadrelor medicale ca a fost batut de catre mama sa cu un fier de calcat.

Sesizati de catre Politie, reprezentantii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Vaslui au intervenit in acest caz, urmand ca, odata cu externarea baiatului, acesta sa fie internat intr-un centru de plasament.

De asemenea, un frate de-al copilului, in varsta de patru ani, a fost scos din familie si dat in plasament la familia extinsa. S-a constatat o situatie de risc pentru copii in cadrul familiei naturale privind securitatea acestora, ceea ce a determinat demersul institutiei de a prelua cei doi copii in sistemul de protectie sociala", a precizat purtatorul de cuvant al DGASPC Vaslui, Irina Cimpeanu.

Baiatul de zece ani a afirmat fata de cadrele medicale ca a fost batut de catre mama sa pe motiv ca nu-i spunea "mama", dupa ce femeia s-a recasatorit. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro