O mama de 26 de ani, diagnosticata cu leucemie, a murit fulgerator. Cinci fetite au ramas orfane

O mama de 26 de ani, diagnosticata cu leucemie, a murit fulgerator. Cinci fetite au ramas orfane

Vestea mortii tinerei de 26 de ani a fost data de rude. Sunt in spital din luna august, de astazi voi intra in chi-mioterapie si am nevoie de sange si trombocite am nevoie de ajutorul vostru.

acum 72 luni (21 Dec 2017)

Vestea mortii tinerei de 26 de ani a fost data de rude. Familia este in stare de soc si refuza sa accepte ca tanara s-a stins subit la doar patru luni dupa ce a fost diagnosticata cu leucemie acuta mieloblastica. Din cauza starii grave in care se afla, bolnava se interneaza lunar la IRO si de fiecare data are nevoie de transfuzie cu trombocite. Din aceasta cauza, femeia cere ajutor de pe contul personal de pe platforma sociala. Vreau sa va rog ca si pana acum daca puteti sa donati sange si trombocite ca sa pot sa merg mai departe. Sunt in spital din luna august, de astazi voi intra in chi-mioterapie si am nevoie de sange si trombocite am nevoie de ajutorul vostru. Tin sa le multumesc celor care m-au ajutat pana acum si sper ca oamenii sa reactioneze si de-acum incolo. Sunt o fire optimista, iar fetitele de acasa imi dau putere", scria Laura pe contul de Facebook pe 9 decembrie. "Pacienta are nevoie de fiecare data de transfuzii, de trombocite. A primit aceste transfuzii de fiecare data, insa avand in vedere ca stie ca are nevoie, pacienta isi cauta din timp donatori si face apel public", declara Mirela Grosu, managerul IRO Iasi, dupa ultimul apel lansat de tanara mama pe Facebook.

Laura Ionescu a povestit pe Facebook ca boala s-a instalat brusc in vara, cand a inceput sa nu mai aiba putere, sa oboseasca foarte repede si sa ameteasca. In mai putin de o saptamana de la internare, a aflat ca are leucemie acuta mieloblastica in stare avansata.

Cinci fetite, ramase in grija tatalui, isi asteptau mama sa se intoarca acasa de Craciun. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro