O lectie socanta pentru romani: Cand e votat un infractor, mafia e legiferata | OPINIE

Din momentul publicării in Monitorul Oficial, scapă toți șmecherii despre care scrie presa de cateva zile, de la Iliescu la Ponta, de la Dragnea la Ponta, de la Oprea la Ghiță. In campania electorală și imediat inainte de alegeri am tot spus, in editoriale și in aparițiile de la TV, că nu contează programul PSD și nicio promisiune economică, pentră că singurul scop urmărit de grupul infracțional organizat in jurul condamnatului Liviu Dragnea este să scape de Justiție.

acum 87 luni (1 Feb 2017)

Poate cea mai dură lecție, de la Mineriade incoace. In ciuda normelor elementare de Drept și chiar in ciuda bunului-simț, infractorul Liviu Dragnea a dispus să fie emise ordonanțele penale care il scapă pe el și pe alte cateva mii de politicieni penali de Justiție.

Pentru că așa a vrut un condamnat penal care e șeful PSD și pentru că acest partid are cei mai mulți politicieni cu probleme penale, Iordache a anunțat că a emis ordonanțele de urgență care satisfac pretențiile lui Dragnea.

Proiectele ordonanțelor penale nu erau pe ordinea de zi. Mai mult chiar, Iordache s-a asigurat că emite o ordonanță care reformulează infracțiunea de favorizare a infractorului, astfel incat să nu mai poată să fie nici el tras la răspundere, pentru că l-a ajutat pe infractorul Dragnea prin acte normative să scape de Justiție. O țară intreagă a muncit zece ani pentru a aduce Justiția la standarde cat de cat civilizate și, intr-o noapte, totul a fost desființat.

Aceasta este lecția pe care Romania o primește in 31 ianuarie 2017, de la un guvern-marionetă, condus de un prim-ministru de paie, printr-un ministru de Justiție coadă de topor, care a executat un ordin scandalos, cu maximă slugărnicie. Ordonanțele penale nu au avut niciun aviz de la instituții din sistemul judiciar, au fost emise numai cu avizul Ministerului de Externe și al celui de Interne.

Din momentul publicării in Monitorul Oficial, scapă toți șmecherii despre care scrie presa de cateva zile, de la Iliescu la Ponta, de la Dragnea la Ponta, de la Oprea la Ghiță.

Pur și simplu, au acționat ca niște bandiți fără scrupule, care au profitat de puterea dobandită, fără să le pese de consecințe, de revolta Romaniei sau de orice principiu elementar de Drept.

Lecția pentru Romania este că asta se intamplă, inevitabil, cand mulți naivi votează infractori și alți cetățeni, mult mai mulți decat naivii, nu... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro