O indianca de 51 de ani a descoperit secretul tineretii. Alimentele recomandate lupta impotriva imbatranirii
Un studiu realizat de Universitatea Oxford, Harvard si Academia Chineza de Stiinte Medicale a constatat ca persoanele care au mancat alimente condimentate aproape in fiecare zi si-au scazut riscul de a muri de cancer si boli de inima.
O indianca in varsta de 51 de ani pare ca a descoperit secretul tineretii. Anjula Devi arata de parca ar avea 30 de ani, este un bun bucatar indian si mama a doi copii, scrie womansday.com. Desi nu pare, varsta reala a femeii este de 51 de ani.
Chiar daca Anjula isi ocupa timpul crescandu-si cei doi copii si conducand propria afacere cu servicii de catering, reuseste sa se tina departe de efectele trecerii anilor.
Femeia spune ca secretul "tineretii fara batranete" nu este chiar atat de complicat, Anjula declarandu-se un mare fan al legumelor.
Dar, pe langa obiceiul de a folosi ingrediente proaspete, Anjula spune ca utilizeaza foarte multe condimente cum ar fi chimen, coriandru, seminte de mustar maro, ardei iute, turmeric, scortisoara si cardamom verde.
"Cred ca cea mai mare dovada a faptului ca aceste condimente pot pastra organismul tanar sunt chiar eu", a spus Anjula.
In timp ce teoria conform careia cateva condimente rezolva problemele anti-imbatranire poate parea putin probabila, o serie de cercetari a constatat ca alimentele picante chiar aduc o serie de beneficii organismului. Un studiu realizat de Universitatea Oxford, Harvard si Academia Chineza de Stiinte Medicale a constatat ca persoanele care au mancat alimente condimentate aproape in fiecare zi si-au scazut riscul de a muri de cancer si boli de inima. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro