O imbratisare deasupra norilor: fotografia de nunta care a castigat locul intai in cadrul unui top ravnit

O imbratisare deasupra norilor: fotografia de nunta care a castigat locul intai in cadrul unui top ravnit

In 2015, una dintre fotografiile unui cuplu de fotografi din Targoviste s-a clasat pe locul 1 al sezonului Primavara 2015 la categoria "Venue and location", al topului International Society of Professional Wedding Photographers, categorie unde sunt prezentate cele mai frumoase fotografii cu miri in locuri si locatii din toata lumea si automat in topul celor mai grandioase 80 de imagini de nunta din 2015. Gabriela a fost numita in 2015 printre cei mai buni 35 storytelleri din fotografia de nunta mondiala de portalul MyWed Wedding Photographers (cel mai mare portal de fotografie de nunta din lume, care aduna in acelasi loc peste 15.000 de fotografi).

acum 54 luni (26 Jan 2016)

In 2015, una dintre fotografiile unui cuplu de fotografi din Targoviste s-a clasat pe locul 1 al sezonului Primavara 2015 la categoria "Venue and location", al topului International Society of Professional Wedding Photographers, categorie unde sunt prezentate cele mai frumoase fotografii cu miri in locuri si locatii din toata lumea si automat in topul celor mai grandioase 80 de imagini de nunta din 2015. Printre cei mai apreciati fotografi de nunta din Romania Imbinarea clasicului cu nonconformismul si redarea momentelor haioase si a emotiilor puternice, i-au adus printre cei mai apreciati fotografi de nunta din Romania. Pe langa fotografiile realizate de noi, dorim sa oferim cuplurilor noastre experiente inedite, bucuria de a fi fotografiati si de a se vedea prin ochii nostri", spune Gabriela Matei. Cum au cunoscut succesul international In 2013 au descoperit importanta comunitatilor internationale de fotografi de nunta si s-au inscris pe Fearless Photographers. Le-a placut ideea comunitatii, aceea de a trece peste barierele fotografiei traditionale de nunta si a oferi cadre nonconformiste clientilor lor. Au participat, alaturi de unii dintre cei mai buni fotografi de nunta ai lumii, la prima conferinta Fearless Photographers din Europa, in iulie 2013, la Amsterdam, dar si la cea de-a treia care a avut loc in martie 2015 la Bucuresti si vor merge si la cea de-a patra, la Porto, in martie 2016. De asemenea, octombrie 2013 le-a adus si premiul cel mare al colectiei a V-a de fotografii de nunta a site-ului britanic Wedding Photography Select iar in 2015 sunt printre cei mai buni 10 fotografi de nunta ai portalului.

Chemati peste hotare la nunti de poveste La inceputul lui 2015, Marius a intrat, pentru prima data in top 50 al celor mai buni fotografi de nunta din lume conform Fearless Photographers. Gabriela a fost numita in 2015 printre cei mai buni 35 storytelleri din fotografia de nunta mondiala de portalul MyWed Wedding Photographers (cel mai mare portal de f... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro