O fosta politista plecata la munca in Anglia aduce acuzatii grave la adresa Politiei Romane: "Parasesc un sistem corupt de pile, cunostinte si relatii"

O fosta politista plecata la munca in Anglia aduce acuzatii grave la adresa Politiei Romane:

Ioana Porfireanu, o politista de 31 de ani din judetul Botosani, si-a dat demisia din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Botosani pe data de 2 decembrie 2015. "Parasesc un sistem corupt" Ioana Porfireanu a precizat in mesajul sau de pe retelele sociale ca s-a saturat de sistemul de pile si relatii din cadrul MAI, sistem pe care fosta politista spune ca l-a indurat 11 ani.

acum 49 luni (8 Jan 2016)

Ioana Porfireanu, o politista de 31 de ani din judetul Botosani, si-a dat demisia din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Botosani pe data de 2 decembrie 2015. Tanara a renuntat la slujba din cadrul MAI pentru a munci in Anglia alaturi de sotul ei. Dupa ce si-a depus demisia insa, Ioana Porfireanu a marturisit pe retelele sociale ca a renuntat la slujba fiindca se saturase de coruptia din cadrul MAI, dar si fiindca dorea sa traiasca alaturi de sotul plecat la munca in Anglia. "Parasesc un sistem corupt" Ioana Porfireanu a precizat in mesajul sau de pe retelele sociale ca s-a saturat de sistemul de pile si relatii din cadrul MAI, sistem pe care fosta politista spune ca l-a indurat 11 ani. Mi-au trebuit nici mai mult nici mai putin de 11 ani si 2 luni sa realizez ca acest sistem nu se va schimba niciodata", se confesa, pe data de 2 decembrie 2015, Ioana Porfireanu. "Eram frustrata de tot ce se intampla in jurul meu" Politista a muncit la un post de politie din mediul rural si spune ca in cei 11 ani de munca s-a umplut paharul rabdarii. "Am plecat pentru ca nu ma mai regaseam, pentru ca eram frustrata de tot ce se intampla in jurul meu. Eu am lucrat doar in mediul rural, la post de politie. Orice raport de mutare nu mi-a fost luat in considerare, iar alte doamne/domnisoare si chiar domni dupa 6 luni au fost mutate/mutati, nu doar in urban ci direct la birouri", se plange fosta politista. A plecat in Anglia sa-si ingrijeasca copilul Picatura care a umplut paharul, spune Ioana Porfireanu, a fost o cerere de concediu fara plata respinsa. Fosta politista spune ca a depus cererea pentru a sta alaturi de sotul plecat la munca in Anglia si de copilul de 2 ani si 6 luni pe care-l au impreuna. A primit numeroase mesaje de sustinere, inclusiv de la fostul sef al Politiei Rutiere din Botosani, Dumitru Zmau. Momentan Politia Romana nu are o reactie oficiala la acuzele aduse de Ioana Porfireanu. Surse din cadrul IPJ Botosani confirma insa faptul ca Ioana Porfireanu si-a dat ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro