O fosta campioana olimpica la gimnastica a divortat de liderul unui partid din Romania: "N-am legatura cu esecul politic"

O fosta campioana olimpica la gimnastica a divortat de liderul unui partid din Romania:

Acesta este motivul pentru care, va rog sa intelegeti si sa respectati dorinta de liniste atat de necesara mie si fiului meu.Va multumesc mult pentru intelegere, si raman aceeasi Maria Olaru, sincera si incomoda.", e mesajul fostei campioane olimpice.

acum 88 luni (23 Mar 2017)

Sportiva a anuntat ca a divortat, prin procedura notariala, de Bogdan Diaconu, liderul PRU.

"Prin acest mesaj, anunt pe oricine se arata interesat de persoana mea, ca am divortat , prin procedura notariala, de fostul meu sot. Despartiea efectiva s-a produs de la jumatatea anului 2016, atunci cand m-am convins ca avem idei diametral opuse, ireconciliabile, asupra principalelor valori morale in jurul carora se coagleaza o familie normala, onorabila. Faptul ca n-am introdus inca de atunci actele de divort se datoreaza activitatilor sale politice, in care nu m-am amestecat niciodata, intelegand ca sunt chestiuni care nu ma privesc, chiar daca eram tot mai in dezacord cu ele.

Nimic mai strain de mine decat duplicitatea, minciuna, oportunismul sau demagogia, etc proceduri atat de utilizate de catre politicieni. Am simti nevoia sa fac publice aceste amanunte intrucat, in mod regretabil si de neinteles pentru mine, un ziar important, criticandu-l pe politicianul B.D., nu i-a precizat numele, preferand formula "sotul gimnastei Maria Olaru". Nu contest fondul acelui material de presa - ROG doar sa nu mai fiu asociata cu persoana respectiva si cu actele sale sociale.Da, divortul aduce cu sine o perioada grea, insa nu imposibil de depasit. Acesta este motivul pentru care, va rog sa intelegeti si sa respectati dorinta de liniste atat de necesara mie si fiului meu.Va multumesc mult pentru intelegere, si raman aceeasi Maria Olaru, sincera si incomoda.", e mesajul fostei campioane olimpice.

Bogdan Diaconu s-a facut remarcat anul trecut cand a cantat alaturi de Sebastain Ghita, urmarit international, la o petrecere, melodia "Noi suntem romani!" ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro