O filmare si imagini din culisele noului sezon al serialului "Urzeala tronurilor" dezvaluie inca o nunta cu final tragic

O filmare si imagini din culisele noului sezon al serialului

Dupa ce, la inceputul acestei saptamani, o serie de imagini din culisele filmarilor pentru noul sezon al serialului-fenomen "Urzeala tronurilor" au fost publicate pe internet, acum a aparut si o filmare care prezinta o alta nunta cu final tragic - una dintre cele mai importante scene ale noului sezon, noteaza "Huffington Post".

acum 67 luni (5 Nov 2014)

Dupa ce, la inceputul acestei saptamani, o serie de imagini din culisele filmarilor pentru noul sezon al serialului-fenomen "Urzeala tronurilor" au fost publicate pe internet, acum a aparut si o filmare care prezinta o alta nunta cu final tragic - una dintre cele mai importante scene ale noului sezon, noteaza "Huffington Post". Ei bine, daca pana acum soarta piticului era incerta, imaginile dezvaluie ca acesta fuge din Debarcaderul Regelui si i se alatura printesei Daenerys Targaryen, mama dragonilor.

Tyrion, Hizdahr zo Loraq, Daenerys si Missendei FOTO Splash News/ Daily Mail Un alt set de imagini ii prezinta pe Daenerys, Jorah, Daario si Missendei in Daznak's Pit, una dintre cele mai mari arene de lupta din Meereen, care se redeschide cu ocazia casatoriei printesei Daenerys cu Hizdahr zo Loraq, membru al unei familii de nobili. Un grup numit Fii lui Harpie ii vor ataca pe soldatii si sustinatorii printesei Daenerys, dar lucrurile iau o turnura neasteptata odata cu aparitia dragonului Drogon.

Daenerys, in mijlocul unei lupte FOTO winteriscoming.com In filmarea care a "scapat" pe internet, Drogon scuipa foc pe un grup de soldati, in timp ce acestia se lupta pentru a supravietui. Ei bine, se pare ca fanii "Urzeala tronurilor" vor avea parte de o noua ceremonie transformata intr-o scena socanta si sangeroasa, dar acest lucru a devenit ceva absolut normal pentru serialul recunoscut pentru scenele extrem de violente. O filmare din culisele noului sezon al serialului "Urzeala tronurilor" dezvaluie inca o nunta cu final tragic ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro