O femeie s-a sinucis dupa ce sotul i-a spus ca arata ca un porc in urma operatiei estetice

O femeie s-a sinucis dupa ce sotul i-a spus ca arata ca un porc in urma operatiei estetice

Prietenul celor doi a povestit ca femeia se temea ca sotul ei va obtine custodia copilului si il va lua de la ea pentru totdeauna, adaugand ca aceasta avea nevoie de "sprijin emotional", mai ales ca mai incercase anterior sa se sinucida.

acum 63 luni (20 Oct 2016)

Anna Ozhigova, o femeie de 33 de ani din Rusia, a sarit de la etajul noua, in timp ce-si tinea in brate propriul fiu. Aceasta a suferit o puternica depresie dupa ce sotul sau a sicanat-o, "guitand" si spunandu-i ca arata ca un porc atunci cand a vazut rezultatul operatiei estetice pe care femeia si-o facuse la nas, scrie dailymail.co.uk.

Prietenii celor doi spun ca operatia a fost declansatorul principal al separarii femeii de sotul ei, Oleg Ponomarev, dar si al lantului de evenimente care au lasat-o fara speranta.

Tanara mama a povestit, cu ceva timp in urma, ca medicul chirurg a convins-o ca nasul sau necesita o interventie pentru a arata cu adevarat bine. Lucrurile nu au stat asa cum se astepta, iar dupa operatie femeia s-a plans ca narile sale au devenit supra-dimensionate si ca nu mai poate zambi.

Anna Ozhigova, inainte (foto stanga) si dupa operatia estetica (foto dreapta) FOTO Daily Mail

"Zambetul meu este acum o incruntare, medicul a indepartat muschii de deasupra buzei si a schimbat ceva.

Anna Ozhigova, alaturi de fiul ei FOTO Daily Mail

Barbatul a spus ca nu se poate obisnui cu noua schimbare, chiar si dupa 12 ani de relatie, asa ca au decis sa se separe.

Prietenul celor doi a povestit ca femeia se temea ca sotul ei va obtine custodia copilului si il va lua de la ea pentru totdeauna, adaugand ca aceasta avea nevoie de "sprijin emotional", mai ales ca mai incercase anterior sa se sinucida. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro