O femeie din Dolj a murit dupa ce o asistenta i-a administrat o injectie cu Piafen, desi pacienta i-a spus ca este alergica la acest medicament

Rudele femeii sustin ca vor depune plangere la Politie si la Colegiul Medicilor impotriva asistentei care le-a omorat mama. Familia femeii a mai precizat ca nu este normal sa mori din cauza unor cadre medicale care nu isi fac treaba.

acum 66 luni (5 Feb 2016)

Rudele femeii sustin ca vor depune plangere la Politie si la Colegiul Medicilor impotriva asistentei care le-a omorat mama. "Si mama, si eu i-am spus ca este alergica la Piafen. Asistenta nu ne-a ascultat si i-a administrat o fiola de Piafen, iar in cateva minute a decedat. "Nu trebuia sa ai faca injectia respectiva daca stia ca este alergica. Initial familia nu a anuntat ca este alergica, dar ulterior au anuntat o asistenta despre acest lucru, care a notat in registru. Cadrul medical care a intrat in tura urmatoare nu s-a uitat in foaia de observatie ", a spus Doru Golfita, directorul Spitalului Segarcea.

Familia femeii a mai precizat ca nu este normal sa mori din cauza unor cadre medicale care nu isi fac treaba. "Nu imi vine sa cred ca mama mea nu mai este. Cand am auzit ca a murit, nu mi-a venit sa cred. O asistenta care nu a luat-o in seama a omorat-o ", a declarat Valentin Constantin.

Asistenta care i-a administrat femeii de 67 de ani injectia mortala risca sa i se desfaca contractual de munca. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro