O femeie de 58 de ani din Timisoara disparuta fara urma. Familia suspecteaza ca femeia a fost rapita de pe strada

O femeie de 58 de ani din Timisoara disparuta fara urma. Familia suspecteaza ca femeia a fost rapita de pe strada

Brian Budeanu, fiul femeii disparute, a declarat ca a refacut, cu ajutorul unei camere de supraveghere traseul mamei sale, o camera de supraveghere a unei societati comerciale de pe Calea Sagului surprinzand-o pe femeie in timp ce se indreapta spre serviciu, dimineata dupa ora 7.00.

acum 37 luni (14 Feb 2017)

Maria Budeanu (58 de ani) este angajata a unui fast food din centrul comercial Bega. Luni dimineata, femeia a plecat la serviciu, dar nu a mai ajuns, avand telefonul inchis inca de la ora 8.00. Telefon: sectia 3 - 0256 402 604 sau familia - 0760338866", este anuntul de pe Facebook, insotit de fotografia Mariei Budeanu.

Brian Budeanu, fiul femeii disparute, a declarat ca a refacut, cu ajutorul unei camere de supraveghere traseul mamei sale, o camera de supraveghere a unei societati comerciale de pe Calea Sagului surprinzand-o pe femeie in timp ce se indreapta spre serviciu, dimineata dupa ora 7.00. Din imagini se poate vedea ca femeia este urmata de aproape de un barbat care isi asunde fata cu ajutorul caciulii si al gulerului de la haina. Fiul femeii suspecteaza ca mama sa a fost luata cu forta de pe strada de persoanele care apar in imagini, tanarul estimand ca mama sa a disparut la intersectia strazilor Ciprian Porumbescu cu Sagului. Brian Budeanu a mai declarat ca inainte cu cateva seri, mama sa ar fi fost urmarita de un barbat mai tanar care i-a facut avansuri.

"Politia a fost sesizata cu privire la disparitie, iar acum se fac cercetari la fata locului", au transmis reprezentantii Politiei Timis, care au deschis o ancheta. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro