O femeie a murit dupa ce ambulanta care trebuia sa-i salveze viata a fost atacata de rude. Soferul: "Parca erau salbatici, drogati. Au sarit gardul ca leoparzii"

O femeie a murit dupa ce ambulanta care trebuia sa-i salveze viata a fost atacata de rude. Soferul:

O femeie de 83 de ani a murit in urma unui stop cardio-respirator. Pacienta moarta in timp ce rudele se rafuiau cu medicii In timp ce rudele se rafuiau cu medicii si aruncau cu bolovani in ambulanta, femeia de 83 de ani pentru care a fost solicitata ambulanta a murit.

acum 75 luni (20 Nov 2017)

O femeie de 83 de ani a murit in urma unui stop cardio-respirator. Autospeciala de la ambulanta a fost atacata cu bolovani de un grup de rude a femeii.

Luni, la primele ore ale diminetii, un echipaj de ambulanta de la SJA Botosani a fost solicitat sa intervina la un caz tocmai pe malul Prutului, in comuna Manoleasa. Era vorba de o batrana de 83 de ani care se simtea rau. Desi drumurile judetene sunt cu probleme, sefa de la Serviciul Judetean de Ambulanta Botosani, Liliana Mateiciuc, spune ca intervalul de raspuns al echipajului a fost mic. "Am parcurs 30 de kilometri pe carosabil umed si cu ceata in aproximativ 20 de minute", spune Nicusor Curteanu, medicul de pe ambulanta.

Cu toate acestea, la destinatie echipajul de pe ambulanta a fost intampinat cu pietre aruncate si injurii. Se pare, rudele femeii pentru care a fost solicitata ambulanta erau nemultumite de timpul in care a ajuns autospeciala la caz. Masina ambulantei a fost lovita de un grup de tineri cu bolovani.

Echipajul de pe ambulanta s-a refugiat in masina, fiind amenintat de acelasi grup de tineri. Medicul si asistentele au sunat la Politie, iar atacatorii au fost prinsi de oamenii legii chiar in momentul in care loveau ambulanta.

Pacienta moarta in timp ce rudele se rafuiau cu medicii

In timp ce rudele se rafuiau cu medicii si aruncau cu bolovani in ambulanta, femeia de 83 de ani pentru care a fost solicitata ambulanta a murit.

V-ar putea interesa si:

O fetita de 2 ani din Prahova, atacata de un sobolan. Copilul a fost transportat de urgenta la Spitalul de Infectioase

O politista din Galati a fost atacata si ranita de un rrom inarmat cu o secure. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro