O femeie a fost nevoita sa nasca in padure in timp ce politistii se luptau cu ursii. Nu, nu este un scenariu de film! Se intampla in Rusia zilelor noastre

O femeie a fost nevoita sa nasca in padure in timp ce politistii se luptau cu ursii. Nu, nu este un scenariu de film! Se intampla in Rusia zilelor noastre

Nasterea poate fi un eveniment extrem de stresant pentru o proaspata mama, dar pentru o femeie tanara din Rusia, aducerea pe lume a bebelusului a devenit o situatie extrema. Serviciul de urgenta din Rusia a raportat ca o femeie in varsta de 26 de ani, a dat nastere unui copil perfect sanatos intr-o padure din Siberia.

acum 67 luni (8 Jul 2016)

Nasterea poate fi un eveniment extrem de stresant pentru o proaspata mama, dar pentru o femeie tanara din Rusia, aducerea pe lume a bebelusului a devenit o situatie extrema.

Serviciul de urgenta din Rusia a raportat ca o femeie in varsta de 26 de ani, a dat nastere unui copil perfect sanatos intr-o padure din Siberia.

Aleksandra Matrosova se afla in afara orasului Mirny din Republica Yakutia peste week-end, cand a intrat in travaliu si a fost fortata sa dea nastere copilului ei in padure. Potrivit oficialilor locali, ofiterii de politie care au fost chemati la fata locului sa o ajute, nu si-au putut indeplini misiunea fiindca altceva le-a retinut atentia. Acestia au fost nevoita sa se lupte cu ursii pentru a o proteja pe m.

Insarcinata in 40 de saptamani, Aleksandra a luat o decizie nechibzuita si si-a insotit familia intr-o excursie la pescuit, cand a intrat in travaliu chiar in mijlocul padurii.

Atunci cand ea a simtit primele contractii, familia a incercat sa o conduca la un spital local, dar SUV-ul lor s-a blocat in pamantul mlastinos. Grupul a sunat personalul de urgenta si apoi a decis sa paraseasca vehiculul, ceea ce s-a dovedit a fi o alegere foarte proasta. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro