O fata de 14 ani a platit cu viata pentru ca nu a vrut sa faca sex cu viitorul sot. Cum si-a trimis mama fiica in bratele criminalului

O fata de 14 ani a platit cu viata pentru ca nu a vrut sa faca sex cu viitorul sot. Cum si-a trimis mama fiica in bratele criminalului

Ancheta instrumentata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul de pe langa Tribunalul Vaslui scoate la iveala detalii cutremuratoare. O copila de 14 ani din localitatea vasluiana Gherghesti a fost ucisa cu sadism de un tanar de 20 de ani, care tocmai o ceruse in casatorie. In timp ce mama fetei si mama baiatului sarbatorea petitul, copila de 14 ani era ucisa la cateva sute de metri de casa pentru ca nu vroia sa-si inceapa viata sexuala cu cel ce o ceruse in casatorie.

acum 75 luni (23 Aug 2017)

Ancheta instrumentata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul de pe langa Tribunalul Vaslui scoate la iveala detalii cutremuratoare. O copila de 14 ani din localitatea vasluiana Gherghesti a fost ucisa cu sadism de un tanar de 20 de ani, care tocmai o ceruse in casatorie. Minora fusese condusa la casa criminalului chiar de mama sa, care era de acord ca fiica sa sa se marite, desi era doar o copila.

In timp ce mama fetei si mama baiatului sarbatorea petitul, copila de 14 ani era ucisa la cateva sute de metri de casa pentru ca nu vroia sa-si inceapa viata sexuala cu cel ce o ceruse in casatorie. Copila l-a refuzat, spunandu-i ca este prea mica, iar gestul ei avea sa atraga furia tanarului, care a sugrumat-o cu siretul de la un pantof. Dupa declansarea cercetarilor, politistii aveau sa constate ca de fapt copila disparuse de la casa criminalului, care locuia in satul vecin, Valea Canepii (Ivanesti). Existand suspiciuni ca fata ar putea fi victima unei infractiuni, politistii au declansat operatiuni de cautare pe dealurile din apropiere, la care au participat, pe langa fortele de ordine, si sateni, printre acestia fiind si tanarul care a ucis-o.

Initial, Ionut Ursu a declarat politistilor ca el ar fi condus fata pana pe un deal, care desparte cele doua sate, si ca apoi fata si-a continuat drumul de una singura. Ultrerior, insa, dupa aproape 24 de ore de cautari, politistii suspectand ca tanarul a ucis-o, au mers din nou la domiciliul acestuia si i-au spus ca au gasit cadavrul tinerei, desi in realitate minora nu fusese descoperita.

Tanarul fusese in petit acasa la fata de 14 ani pe 1 mai, insa fratele ei s-a opus categoric, spunandu-i ca sora lui este prea mica pentru a se casatori. In tot acest timp, victima a stat in compania tanarului de 20 de ani si a surorii acestuia, o fata de 12 ani.

Seara, in jurul orei 21.30, tanarul a invitat victima la plimbare prin ia... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro