O familie ajutata de un star de la Hollywood. Steven Seagal, implicat in mai multe actiuni umanitare

O familie ajutata de un star de la Hollywood. Steven Seagal, implicat in mai multe actiuni umanitare

Eroul de la Hollywood, profund miscat de suferinta prin care a trecut o familie de la Cumpana, a decis sa o ajute sa-si termine casa. El va ajuta si la renovarea Centrului de batrani de la Poarta Alba, insttutie aflata in subordinea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta.

acum 81 luni (25 Feb 2016)

Eroul de la Hollywood, profund miscat de suferinta prin care a trecut o familie de la Cumpana, a decis sa o ajute sa-si termine casa. Vechea locuinta a familiei Dunareanu a ars intr-un incendiu la sfarsitul anului trecut. De atunci, cei patru membri ai familiei au dormit la vecini, locuind intr-o casa a unor romani plecati la munca in Anglia.

Atunci cand casa le-a luat foc de la cos, acasa se aflau mama, Simona, si cei doi copii: Andrei si Denisa. Sotul ei era plecat la munca in Italia. Nu mai au bani pentru acoperis si pentru finisajele interioare si exterioare. "Ne-a sunat cineva aseara si ne-a zis ca o sa ne ajute un mare actor. El va ajuta si la renovarea Centrului de batrani de la Poarta Alba, insttutie aflata in subordinea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta. Cadouri au primit si copiii de la Centrul de plasament Antonio, care l-au asteptat pe marele actor. Actorul este un cunoscut militant pentru protectia mediului, activist pentru drepturile animalelor si sustinator al independentei Tibetului, implicandu-se la nivel global in ajutorarea celor aflati in suferinta.

In nenumaratele vizite pe care le-a facut in Romania, a ajutat sinistratii din Vrancea, a oferit cadouri orfanilor din Bucuresti si l-a adoptat pe maidanezul Grivei, de la un adapost.

La Constanta, evenimentul a fost organizat la complexul Brick, fondat de clanul lui Radu Mazare. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro