O eleva olimpica acuza o organizatie din Coalitia pentru Familie ca se promoveaza pe spatele olimpicilor

O eleva olimpica acuza o organizatie din Coalitia pentru Familie ca se promoveaza pe spatele olimpicilor

Consultand mijloacele prin care va promovati, am constatat ca evenimentul similar de anul trecut detine un loc de frunte in comunicarea dumneavoastra: este primul lucru care apare in continutul paginii "Acasa" din site, iar fotografiile in care apar si elevii premiati constituie "coperta" si deschiderea paginii de Facebook. Trebuie sa recunosc faptul ca mi-am format un punct de vedre despre APOR destul de "pe fuga", in putinele momente de ragaz pe care l-am avut, in plina perioada de teze, intre anuntul dumneavoastra si termenul la care a trebuit sa va dau un raspuns. Chiar indraznesc sa va sugerez ca, anul viitor, in loc sa cheltuiti cu festivitati pompoase si premii pentru care nimeni nu a concurat, sa incercati, de exemplu, sa dotati un laborator de stiinte al unei scoli.

acum 67 luni (17 May 2018)

Tanara i-a adresat o scrisoare deschisa Lianei Stanciu, presedintele APOR, in care explica motivele pentru care nu va participa la gala si va refuza premiul oferit de asociatie. In scrisoarea sa, eleva ii acuza inclusiv pe reprezentantii Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, care au permis ca pe invitatii sa fie trecuta prezenta obligatorie, scrie Digi 24.

Redam in continuare textul integral al scrisorii publicate de eleva:

"Sunt unul dintre cei 12 elevi despre care mi s-a comunicat ca ar fi invitati sa participe la o actiune denumita "Gala Olimpicilor APOR". In textul invitatiei nu se explica intelesul exact al termenului de "Olimpic APOR", dar nu cred ca eu sunt unul dintre ei.

Este adevarat ca, asa cum se precizeaza in invitatie, am facut parte "din lotul national din Municipiul Bucuresti, la Olimpiada de Istorie, 2018, Alba Iulia" dar, din cate stiu, aceasta competitie nu a fost organizata de APOR.

Consultand mijloacele prin care va promovati, am constatat ca evenimentul similar de anul trecut detine un loc de frunte in comunicarea dumneavoastra: este primul lucru care apare in continutul paginii "Acasa" din site, iar fotografiile in care apar si elevii premiati constituie "coperta" si deschiderea paginii de Facebook. Am mai remarcat ca, in 2017, "Olimpicii APOR" au fost cei de la disciplinele Religie si Chimie.

Observ ca APOR desfasoara o intensa activitate in domeniul disciplinei Religie, lucru precizat foarte clar si de numele sau dar si de "Textul programatic al APOR". Singurul dumneavoastra interes pare a fi acela de a avea cu ce sa va promovati cauza si ideile. Este un interes perfect legitim, sustin cu ardoare dreptul oricui de a milita pentru lucrurile in care crede, dar nu mi se pare corect sa faca acest lucru servindu-se de performate obtinute de altii si cu care persoana in cauza nu are vreo legatura.

<... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro