O eleva a incercat sa se sinucida dupa ce s-a certat cu iubitul. Cum au gasit-o profesorii in toaleta scolii

O eleva a incercat sa se sinucida dupa ce s-a certat cu iubitul. Cum au gasit-o profesorii in toaleta scolii

O eleva din clasa a IX-a de la Colegiul Economic Partenie Cosma din Oradea a fost gasita cazuta in baie de catre o alta colega. Din declaratiile colegilor, fata era indragostita de un baiat de la Liceul Sportiv si s-a suparat ca acesta ar fi refuzat-o.

acum 73 luni (8 Mar 2018)

O eleva din clasa a IX-a de la Colegiul Economic Partenie Cosma din Oradea a fost gasita cazuta in baie de catre o alta colega. Fata era inconstienta intr-una dintre toaletele scolii si plina de sange. Intr-o cabina a fost descoperita si o lama cu care se presupune ca s-ar fi ranit singura. Din declaratiile colegilor, fata era indragostita de un baiat de la Liceul Sportiv si s-a suparat ca acesta ar fi refuzat-o.

"Nu stim ce s-a intamplat, din ce cauza a cazut. Avea pe mana niste zgarieturi, iar pe jos erau cateva pete de sange, nici n-am stiut de unde sunt", a declarat directorul Colegiului, profesorul Virgil Blage.

Dupa un apel la 112, la scoala a ajuns un echipaj SMURD care a transportat-o pe eleva la spital.

"Adolescenta a fost preluata cu plagi escoriate la ambele antebrate si in regiunea gatului, stabila din toate punctele de vedere. Alexandru Mateoc, purtator de cuvant la SMURD.

Totodata, conducerea scolii i-a anuntat rapid pe parinti, dar si Inspectoratul Scolar. "Nu exista suspiciuni ca a fost victima vreunei infractiuni", a declarat comisarul Alina Dinu, purtator de cuvant al Politiei Bihor.

Potrivit unor surse, tanara se certase cu iubitul, iar pe fond de suparare a recurs la acest gest dramatic. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro