O drona care transporta un pachet cu droguri, interceptata deasupra Penitenciarului Colibasi

O drona care transporta un pachet cu droguri, interceptata deasupra Penitenciarului Colibasi

O echipa mixta l-a identificat in scurt timp pe cel care ghida aparatul de zbor de la o distanta de cateva sute de metri de penitenciar.

acum 40 luni (27 Feb 2017)

Agentii de la Penitenciarul Colibasi, aflat la iesirea din orasul Mioveni, au anuntat Politia Mioveni. "In continuare, o echipa formata din agenti de penitenciare, impreuna cu echipajul de politie, s-a deplasat la locul de unde a fost dirijat aparatul zburator pentru a fi scotocita zona. Cu aceasta ocazie, in afara unitatii, a fost descoperit un colet care a fost ridicat de organele de politie", ne-a declarat subinspectorul Laura Olteanu, purtatorul de cuvant al Penitenciarului Colibasi. O echipa mixta l-a identificat in scurt timp pe cel care ghida aparatul de zbor de la o distanta de cateva sute de metri de penitenciar.

Surse apropiate anchetei ne-au confirmat ca dosarul a fost preluat la scurt timp de catre DIICOT si ca in pachetul gasit langa zidul penitenciarului se afla o cantitate mica de droguri.

Metoda de trimitere de pachete cu dronele catre detinuti este una aflata la inceput, in penitenciarele din Romania fiind pusa in practica de putin timp. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro