O descoperire subacvatica NEDESCIFRATA ar putea fi o DOVADA existentei extraterestrilor | VIDEO

O descoperire subacvatica NEDESCIFRATA ar putea fi o DOVADA existentei extraterestrilor | VIDEO

Descoperita in iunie 2011 de catre Ocean X, o echipa de scafandrii suedezi, anomalia Marii Baltice este o roca circulara ce pare sa fie facuta din granit.

acum 98 luni (5 May 2016)

Asa cum se spune, oceanul este plin de minuni si de mister. Iar acest lucru a fost demonstrat inca o data prin descoperirea a ceea ce a fost numit "anomalia Marii Baltice".

Descoperita in iunie 2011 de catre Ocean X, o echipa de scafandrii suedezi, anomalia Marii Baltice este o roca circulara ce pare sa fie facuta din granit. Totodata, aceasta ar avea piloni si chiar o scara care ar duca catre o gaura intunecata, sustine elitereaders.com.

"La inceput am crezut ca este doar o piatra, insa asta e altceva.

Multi cred ca descoperirea este o dovada a existentei extraterestrilor. Altii au mers mai departe, sustinand ca roca seamana cu Millennium Falcon, o nava spatiala din filmul Razboiul Stelelor.

Numerosi critici spulbera aceste opinii si spun ca structura poate fi un dispozitiv provenit de la un submarin din timpul celui de-al doilea Razboi Mondial. Pe de alta parte, geologii sunt de parere ca nu este nimic altceva decat o formatune naturala. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro