O copila de 14 ani s-a spanzurat dupa ce s-a certat cu parintii. Descoperirea macabra a fost facuta de tatal fetei

O copila de 14 ani s-a spanzurat dupa ce s-a certat cu parintii. Descoperirea macabra a fost facuta de tatal fetei

Din declaratia data de barbat a reiesit faptul ca in dimineata zilei de 26 octombrie a.c., in jurul orei 08.50, acesta a plecat de acasa impreuna cu sotia sa, cei doi fiind insotiti de fiica lor.

acum 63 luni (27 Oct 2017)

O copila de 14 ani si-a pus capat zilelor, intr-un mod tragic, dupa ce s-a spanzurat in podul casei, in urma unor certuri avute cu parintii.

La data de 26 octombrie 2017, in jurul orei 13.45, Politia municipiului Suceava a fost anuntata prin 112 de catre Marian M. despre faptul ca fiica sa minora Amalia M., de 14 ani, a fost gasita decedata in podul locuintei.

Din declaratia data de barbat a reiesit faptul ca in dimineata zilei de 26 octombrie a.c., in jurul orei 08.50, acesta a plecat de acasa impreuna cu sotia sa, cei doi fiind insotiti de fiica lor. era decedata, fiind spanzurata cu un cablu electric de o grinda din podul locuintei. Cu ocazia verificarilor facute de politisti la fata locului, in apropierea cadavrului minorei a fost gasit un cablu electric si un scaun, obiecte pe care, cel mai probabil, copila le-a folosit pentru a se sinucide.

Din investigatiile facute de oamenii legii a rezultat ca in cursul zilei de 25 octombrie 2017, Amalia M.

In acest caz a fost intocmit un dosar penal pentru comiterea infractiunii de "ucidere din culpa", cercetarile fiind continuate de politisti in vederea stabilirii cu exactiate a circumstantelor in care minora si-a pus capat zilelor.

Alte stiri pe aceasta tema:

Trupul unei tinere a fost gasit intr-o locuinta din municipiu. Socul divortului ar fi impins-o la sinucidere

UPDATE Un pensionar a fost gasit spanzurat intr-o camera de hotel din Arges

Un barbat s-a spanzurat in curtea casei unde locuia. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro