O consiliera din PMB, declaratii hilare despre arestarea lui Sorin Oprescu

"Si Oanei, Oana Grigore, e la Comisia de Mediu unde sunt eu, eu i-am spus acum trei saptamani, dar efectiv, faza asta ce a facut, ca d-aia zic, cand faci cu inima inchisa el nu prea mai face ce vrea el, d-aia zic sa faci ceva cu vointa pentru ca ai inima mai tare si efectiv, ca nu, nu mai era logic, deci in momentul in care-l prinsesera pe Moni Wigler, care era consilierul lui si era asa, el nu trebuia sa mai ia, era logic, ca altfel, il infunda si pe ala si pe el.

acum 106 luni (10 Sep 2015)

Aceasta a explicat ca ea obisnuieste sa scrie pe o foaie atunci cand vrea ca ceva sa se intample si mesajul ei este preluat de Univers. Astfel, Cretu a facut acest lucru si cu Sorin Oprescu, ea scriind pe foaie "DNA il ancheteaza pe Sorin Oprescu".

"Da, e o schema "win-win" si "win-lose", adica la win-lose, fac win-lose, sa zica de Oprescu, dau exemplu ca toti il iau pe el, domne, nu face, nu nu stiu ce, eh, in momentul asta e win-lose, ca eu castig, dar tu pierzi, adica stiu eu ca tu nu esti in stare de nimic. Eh, daca tu trimiti mesajul pe win-lose, nu-ti primeste, nu ti-l face, adica relatia e tensionata, e NOT OK si chit ca zici DNA ancheteaza tu poate nu vrei sa-i faci bine lui si e tensionata relatia si nu merge pe win-lose, deci nu poti sa trimiti mesajele si pe win-win adica trebuie sa apreciezi ce face, ce proiecte bune de infrastructura face, e apreciat de angajati, nu stiu ce, apoi zici DNA ancheteaza, apreciezi implicarea, asa, impreuna combatem coruptia. Uneori incerc sa le fac sa iasa fara sa scriu, sa le fac sa iasa in toate felurile, caut metode, asa.

De asemenea, Cretu a aratat ca acest lucru este universal valabil, astfel atunci cand consilierul primarului a fost arestat, Sorin Oprescu a atras ancheta asupra sa prin sentimentele negative pe care le-a avut.

"Si Oanei, Oana Grigore, e la Comisia de Mediu unde sunt eu, eu i-am spus acum trei saptamani, dar efectiv, faza asta ce a facut, ca d-aia zic, cand faci cu inima inchisa el nu prea mai face ce vrea el, d-aia zic sa faci ceva cu vointa pentru ca ai inima mai tare si efectiv, ca nu, nu mai era logic, deci in momentul in care-l prinsesera pe Moni Wigler, care era consilierul lui si era asa, el nu trebuia sa mai ia, era logic, ca altfel, il infunda si pe ala si pe el. Si de aia zic, nu sunt asa, cand vrei sa le explici logic, nu sunt asa, sunt altfel lucrurile", a spus Cretu. Cretu a subliniat ca si ea la randul ei a facut acest curs si acum vrea sa ii invete si pe alti... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro