O carte, o colectie despre o Romanie redescoperita

O carte, o colectie despre o Romanie redescoperita

"Loving Romania" este un album de fotografie in care autorul surprinde esenta traditionala si autentica a tarii noastre Galeria Romana va invita marti, 7 iunie 2016, la ora 19.00, la lansarea albumului de fotografie "Loving Romania" al artistului vizual Mugur Varzariu.

acum 49 luni (6 Jun 2016)

"Loving Romania" este un album de fotografie in care autorul surprinde esenta traditionala si autentica a tarii noastre

Galeria Romana va invita marti, 7 iunie 2016, la ora 19.00, la lansarea albumului de fotografie "Loving Romania" al artistului vizual Mugur Varzariu. Prin munca sa necontenita, doar cu ajutorul ideilor si al unui aparat de fotografiat, Mugur incearca, cu viziune si emotie, sa transmita catre toti romanii, si nu numai, un mesaj de nediscriminare si toleranta. Prin puterea exemplului, Mugur este avocat al schimbarii, un model de urmat de toti cei care isi doresc ca, prin propriile fapte, sa transforme in bine lumea in care traim.

Ajutor pentru cei vulnerabili

Munca lui de artist fotograf din ultimii trei ani acopera subiecte delicate in societatea romaneasca: saracia si intoleranta. De unul singur, de cele mai multe ori ca voluntar, pentru Mugur nu exista satisfactie mai mare decat aceea de a veni in ajutorul celor vulnerabili, marginalizati, discriminati. Citeste si:

+Lovitura DURA data de Vladimir Putin Romaniei. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro