O cantareata renumita va scrie articole pentru cotidianul britanic The Guardian

Cantăreaţa Alanis Morissette va debuta, pe 16 ianuarie, ca editorialist la suplimentul Guardian Weekend, editat de cotidianul britanic The Guardian, unde va da cititorilor sfaturi legate de stilul de viaţă , informează contactmusic.com, citat de Mediafax. Apreciată pentru vocea sa, dar şi pentru originalitatea versurilor, Alanis Morissette a fost recompensată de-a lungul carierei cu 12 premii Juno şi şapte premii Grammy, inregistrand vanzări de peste 60 de milioane de albume in intreaga lume.

acum 101 luni (9 Jan 2016)

Cantăreaţa Alanis Morissette va debuta, pe 16 ianuarie, ca editorialist la suplimentul Guardian Weekend, editat de cotidianul britanic The Guardian, unde va da cititorilor sfaturi legate de stilul de viaţă , informează contactmusic.com, citat de Mediafax.

Ea a declarat că este foarte bună atunci cand vine vorba de a da sfaturi, deoarece a crescut ascultand intotdeauna cu mare atenţie problemele ce ii erau relatate de persoane mai in varstă decat ea. Acesta a fost rolul pe care mi l-am asumat, pentru că deţin, probabil, această combinaţie specială de intuiţie şi empatie.

Alanis Morissette va prelua rolul de editorialist la Guardian Weekend de la actriţa Molly Ringwald, care oferă deja sfaturi de lifestyle şi dezvoltare personală pe site-ul ei oficial.

Cantăreaţă şi compozitoare, Alanis Morissette, născută in 1974, la Otawa, in Canada, şi-a făcut debutul in lumea muzicii la varsta de zece ani, cand a inregistrat primul single din carieră - "Fate Stay With Me". La 14 ani a semnat primul contract cu o casă de discuri, iar in 1991 a lansat albumul "Alanis", al cărui succes i-a adus discul de platină in Canada şi un Juno Award (Grammy-ul canadian), la categoria "cea mai promiţătoare interpretă".

Debutul său pe plan internaţional a avut loc in 1995, odată cu albumul "Jagged Little Pill", care a intrat in istoria muzicii drept cel mai bine vandut material discografic de debut al unei artiste solo.

Apreciată pentru vocea sa, dar şi pentru originalitatea versurilor, Alanis Morissette a fost recompensată de-a lungul carierei cu 12 premii Juno şi şapte premii Grammy, inregistrand vanzări de peste 60 de milioane de albume in intreaga lume. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro