O biciclista a fost amendata cu 1.740 de lei pentru ca nu avea buletinul la ea si pentru ca instalatia de iluminat era defecta

O biciclista a fost amendata cu 1.740 de lei pentru ca nu avea buletinul la ea si pentru ca instalatia de iluminat era defecta

Un echipaj rutier, aflat in control pe DJ 208A, pe raza localitatii Udesti, desfasurand activitati in cadrul unei actiuni de prevenire a accidentelor rutiere in care sunt implicati biciclisti, a oprit-o pe Vasilica Andries, aplicandu-i o amenda de 1.740 de lei, deoarece femeia nu avea cartea de identitate la ea si ca sistemul de iluminare nu era functional, in conditiile in care suceveanca se deplasa pe bicicleta pe timp de zi.

acum 52 luni (26 May 2017)

O localnica din comuna suceveana Udesti, ce se deplasa cu bicicleta spre farmacie, a fost oprita de politisti si amendata drastic.

Aceasta a fost oprita de politisti, dimineata in jurul orei 10.30 si amendata cu 1.740 de lei pentru ca nu avea buletinul la ea, iar bicicleta nu era dotata cu instalatie de iluminat.

Conform ziarului Monitorul de Suceava, femeia a imprumutat o bicicleta de la o ruda de-a sa pentru a merge la farmacie sa ridice medicamentele copilului sau.

Un echipaj rutier, aflat in control pe DJ 208A, pe raza localitatii Udesti, desfasurand activitati in cadrul unei actiuni de prevenire a accidentelor rutiere in care sunt implicati biciclisti, a oprit-o pe Vasilica Andries, aplicandu-i o amenda de 1.740 de lei, deoarece femeia nu avea cartea de identitate la ea si ca sistemul de iluminare nu era functional, in conditiile in care suceveanca se deplasa pe bicicleta pe timp de zi. Femeia a ajuns sa plateasca banii pentru care munceste o luna de zile, pentru o amenda destul de piperata, in conditiile in care pe soselele din judet se intampla tot felul de grozavii.

Alte stiri pe aceasta tema:

VIDEO O soferita a blocat o intersectie din centrul Bucurestiului, dupa ce a parcat pe linia de tramvai

Urmarire cu focuri de arma la Craiova. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro