O batrana de 80 de ani a ajuns la spital dupa ce a incurcat sticla de agheasma cu cea de diluant

O batrana de 80 de ani a ajuns la spital dupa ce a incurcat sticla de agheasma cu cea de diluant

Batrana a ajuns la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Suceava, prezentand semne de intoxicatie accidentala cu diluant. Din discutiile purtate de medici cu fiul femeii a reiesit ca aceasta sufera de probleme cardiace de circa 15 ani de zile si starea sa de sanatate nu este una foarte buna.

acum 56 luni (20 Oct 2017)

Batrana a ajuns la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Suceava, prezentand semne de intoxicatie accidentala cu diluant. Din discutiile purtate de medici cu fiul femeii a reiesit ca aceasta sufera de probleme cardiace de circa 15 ani de zile si starea sa de sanatate nu este una foarte buna. A doua zi dimineata, barbatul a transportat-o pe mama sa la Spitalul orasenesc Gura Humorului, de unde a fost transferata la Spitalul Judetean Suceava, unde medicii au diagnosticat-o cu "intoxicatie accidentala cu diluant", in prezent starea sa fiind una stabila.

Politistii au deschis si ei un dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de "vatamare corporala din culpa", acestia facand verificari pentru a stabili circumstantele exacte in care femeia a ajuns sa bea diluant.

Alte stiri pe aceasta tema:

VIDEO Un batran a murit intoxicat cu dioxid de carbon provenit din fermentarea mustului. Soacra acestuia a ajuns la spital

Zece elevi s-au intoxicat cu monoxid de carbon in timp ce se aflau la scoala. A fost solicitat ajutorul Ambulantei

Sapte copii, intoxicati cu monoxid de carbon, in stare grava ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro