O banda de proxeneti romani trafica femei in Marea Britanie si le forta sa devina prostituate.Reteaua folosea sute de telefoane si conturi bancare

O banda de proxeneti romani trafica femei in Marea Britanie si le forta sa devina prostituate.Reteaua folosea sute de telefoane si conturi bancare

Aliona Pislaru, 39 de ani, Janina Nuta, 39 de ani, Vlad Harzoparu, 30 de ani, si Ilie Melinte, 34 de ani, isi fortau victimele la munca sexuala, fortandu-le sa preia apeluri de la clienti, intr-o retea imensa ce folosea sute de telefoane.

acum 53 luni (21 Nov 2016)

Aliona Pislaru, 39 de ani, Janina Nuta, 39 de ani, Vlad Harzoparu, 30 de ani, si Ilie Melinte, 34 de ani, isi fortau victimele la munca sexuala, fortandu-le sa preia apeluri de la clienti, intr-o retea imensa ce folosea sute de telefoane. Pislaru facea reclama serviciilor sexuale pe site-urile de publicitate clasificate si aranja ca femeile pe care le exploata si controla sa fie livrate clientilor lor.

Gasca a strans mai mult de 15.000 de lire sterline pe luna prin exploatarea femeilor, pe care le-a obligat sa depuna banii in numerar in peste 14 conturi bancare separate, toate controlate de liderul retelei, Pislaru.

Pentru a ascunde mai bine activitatile grupului, Pislaru a inregistrat o companie si a prezentat chiar conturi la birourile de taxe (HM Revenue & Customs). De asemenea, politia a gasit documente referitoare la vanzarea de servicii sexuale, liste de preturi, un cip si PIN-ul masinii. Documente de identitate romanesti care poarta o fotografie a lui Harzoparu dar cu numele altei persoane au fost recuperate de autoritati. Atunci cand a fost arestat cu suspiciunea de control al prostitutiei, Melinte a pretins ca este angajat la adresa respectiva ca un om de serviciu.

Membrii retelei au fost inchisi la Isleworth Crown Court, dupa ce ei a fost gasiti vinovati de infractiuni in temeiul Legii Sclaviei moderne. Pislaru a primit o condamnare de cinci ani, Nuta si Harzoparu de trei ani, iar Melinte de doi ani.

Detectiv Inspector Stephen Kiely, de la departamentul de sclavie moderna al politiei metropolitane si unitatea de rapiri, a declarat: "Aceasta investigatie scoate in evidenta angajamentul de a pune capat traficului si exploatarii persoanelor vulnerabile. Victimele, in acest caz, au fost manipulate si exploatate de aceasta retea de trafic de persoane. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro